reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój translator jest mega sama nie rozumiem co napisałam [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahah ja po fakcie czasem też czytam swoje posty i widzę co napisałam i nie wiem o co mi chodzi [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Byłam na krwi i moczu bo w pon wizyta :) tylko jedna fiolka krwi pffffff słabo;)
Weszłam bez kolejki ;) już na chama się ustawiam pod drzwiami. Dziś jakąś Panienka do mnie , ze ja jestem przed Panią ja na nią patrzę i mówię,,ale ja wejdę przed Panią dobrze" ? Ona wtedy na brzuch i ,, aaa w porzadku" ;) co mam ie korzystać;) głodna kobieta w ciąży jest gorsza niż cokolwiek innego ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

U nas śnieg pada, wiatr wieje i strasznie ślisko...a ja juz córkę zaprowadzilam do przedszkola i zrobilam zakupy,strasznie zmarzlam przez droge. Teraz czekam na śniadanko od męża :)
Mam nadzieje ze do 11 na drogach bedzie juz w porządku bo do pracy na 12.
Zazdroszcze Wam tych poduch do spania ja moge pomarzyć :D niby mam duże łóżko ,ale dlanas i tak małe tak sie wiercimy haha wiec miejsca na poduche juz brak.

5djylbetecfse5n6.png

Byłam na krwi i moczu bo w pon wizyta :) tylko jedna fiolka krwi pffffff słabo;)
Weszłam bez kolejki ;) już na chama się ustawiam pod drzwiami. Dziś jakąś Panienka do mnie , ze ja jestem przed Panią ja na nią patrzę i mówię,,ale ja wejdę przed Panią dobrze" ? Ona wtedy na brzuch i ,, aaa w porzadku" ;) co mam ie korzystać;) głodna kobieta w ciąży jest gorsza niż cokolwiek innego ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ostatnio próbowałam znalesc na internecie cos takiego jak pierwszeństwo kobiet w ciąży. Powiem wam , że nie znalazłam czegoś takiego . Poprostu to dobra wola np lekarzy bądź pań kasjerek żeby przepuścić nas w kolejkach. Nawet do laboratorium nie mamy teoretycznie pierwszeństwa. [emoji16][emoji3]

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja wczoraj też wykorzystałam sytuację brzuszka i poprosiłam konduktora o przedział dla matek z dziećmi i kobiet w ciąży. Ciasno w tym Pendolino, niby szybko jedzie ale dużo ludzi i mało miejsca na nogi nie mówiąc już o tym by je wyłożyć na siedzę naprzeciwko. A taki przedział jest 4os cisza, spokój i wygodne siedzenia .

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze byłam przeciwniczką dwóch kołder. Słyszałam, że jak para śpi pod dwiema to zaraz rozwód [emoji23][emoji23][emoji23]
Niestety odkąd synek wędruje u nas w nocy do łóżka o śpi pomiędzy to zawsze któreś musiało spać całkiem odkryte, bo synek na kołdrze. I tak mamy dwie. Za to przytulamy się intensywnie nad ranem [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio próbowałam znalesc na internecie cos takiego jak pierwszeństwo kobiet w ciąży. Powiem wam , że nie znalazłam czegoś takiego . Poprostu to dobra wola np lekarzy bądź pań kasjerek żeby przepuścić nas w kolejkach. Nawet do laboratorium nie mamy teoretycznie pierwszeństwa. [emoji16][emoji3]
U mnie w enel medzie wisi wielki plakat na drzwiach ,,Kobiety w ciąży zapraszamy bez kolejki" dlatego korzystam ;) to samo w Rossmann ;) a w innych to już tak jak mówisz dobra wola :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja wczoraj też wykorzystałam sytuację brzuszka i poprosiłam konduktora o przedział dla matek z dziećmi i kobiet w ciąży. Ciasno w tym Pendolino, niby szybko jedzie ale dużo ludzi i mało miejsca na nogi nie mówiąc już o tym by je wyłożyć na siedzę naprzeciwko. A taki przedział jest 4os cisza, spokój i wygodne siedzenia .

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
I prawidłowo. Ja jestem za tym żeby się pytać i prosić:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry