reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój translator jest mega sama nie rozumiem co napisałam [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahah ja po fakcie czasem też czytam swoje posty i widzę co napisałam i nie wiem o co mi chodzi [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Byłam na krwi i moczu bo w pon wizyta :) tylko jedna fiolka krwi pffffff słabo;)
Weszłam bez kolejki ;) już na chama się ustawiam pod drzwiami. Dziś jakąś Panienka do mnie , ze ja jestem przed Panią ja na nią patrzę i mówię,,ale ja wejdę przed Panią dobrze" ? Ona wtedy na brzuch i ,, aaa w porzadku" ;) co mam ie korzystać;) głodna kobieta w ciąży jest gorsza niż cokolwiek innego ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

U nas śnieg pada, wiatr wieje i strasznie ślisko...a ja juz córkę zaprowadzilam do przedszkola i zrobilam zakupy,strasznie zmarzlam przez droge. Teraz czekam na śniadanko od męża :)
Mam nadzieje ze do 11 na drogach bedzie juz w porządku bo do pracy na 12.
Zazdroszcze Wam tych poduch do spania ja moge pomarzyć :D niby mam duże łóżko ,ale dlanas i tak małe tak sie wiercimy haha wiec miejsca na poduche juz brak.

5djylbetecfse5n6.png

Byłam na krwi i moczu bo w pon wizyta :) tylko jedna fiolka krwi pffffff słabo;)
Weszłam bez kolejki ;) już na chama się ustawiam pod drzwiami. Dziś jakąś Panienka do mnie , ze ja jestem przed Panią ja na nią patrzę i mówię,,ale ja wejdę przed Panią dobrze" ? Ona wtedy na brzuch i ,, aaa w porzadku" ;) co mam ie korzystać;) głodna kobieta w ciąży jest gorsza niż cokolwiek innego ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ostatnio próbowałam znalesc na internecie cos takiego jak pierwszeństwo kobiet w ciąży. Powiem wam , że nie znalazłam czegoś takiego . Poprostu to dobra wola np lekarzy bądź pań kasjerek żeby przepuścić nas w kolejkach. Nawet do laboratorium nie mamy teoretycznie pierwszeństwa. [emoji16][emoji3]

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja wczoraj też wykorzystałam sytuację brzuszka i poprosiłam konduktora o przedział dla matek z dziećmi i kobiet w ciąży. Ciasno w tym Pendolino, niby szybko jedzie ale dużo ludzi i mało miejsca na nogi nie mówiąc już o tym by je wyłożyć na siedzę naprzeciwko. A taki przedział jest 4os cisza, spokój i wygodne siedzenia .

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze byłam przeciwniczką dwóch kołder. Słyszałam, że jak para śpi pod dwiema to zaraz rozwód [emoji23][emoji23][emoji23]
Niestety odkąd synek wędruje u nas w nocy do łóżka o śpi pomiędzy to zawsze któreś musiało spać całkiem odkryte, bo synek na kołdrze. I tak mamy dwie. Za to przytulamy się intensywnie nad ranem [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio próbowałam znalesc na internecie cos takiego jak pierwszeństwo kobiet w ciąży. Powiem wam , że nie znalazłam czegoś takiego . Poprostu to dobra wola np lekarzy bądź pań kasjerek żeby przepuścić nas w kolejkach. Nawet do laboratorium nie mamy teoretycznie pierwszeństwa. [emoji16][emoji3]
U mnie w enel medzie wisi wielki plakat na drzwiach ,,Kobiety w ciąży zapraszamy bez kolejki" dlatego korzystam ;) to samo w Rossmann ;) a w innych to już tak jak mówisz dobra wola :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja wczoraj też wykorzystałam sytuację brzuszka i poprosiłam konduktora o przedział dla matek z dziećmi i kobiet w ciąży. Ciasno w tym Pendolino, niby szybko jedzie ale dużo ludzi i mało miejsca na nogi nie mówiąc już o tym by je wyłożyć na siedzę naprzeciwko. A taki przedział jest 4os cisza, spokój i wygodne siedzenia .

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
I prawidłowo. Ja jestem za tym żeby się pytać i prosić:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry