reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Biedronka mam z motherhood. Powiem po nocy ze spało się rewelacyjnie [emoji3]

Dziewczyny jak u mnie wieje, normalnie drzewa wygina. Chcę już wiosne [emoji31]

Jadę na 13.30 do lekarza i dowiem się czy to chłopak czy kobita [emoji1]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Ja kupiłam większą kołdrę bo o osobnej mogę zapomnieć. Nie zasypiamy wtuleni w siebie ale zanim zaśnie musi mnie podotykać :D jak kupimy większe łóżko to może pomyślę o poduszce.
Vanilia trzymam kciuki! Też idę dzisiaj ale nie wiem czy mi usg zrobi.
Zasypało nas!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi, ja z kolei od zawsze byłam mega kujonem i nigdy nie sciagalam, bo po prostu nie umiałam :) A magistra obroniłam po skończonym 4mscu ciąży z wynikiem celujacym, więc da się pogodzić ciąże z nauką :) dodam, ze aby uzyskać wynik celujący z obrony, to oprócz pracy ocenionej na wynik celujący wymagana była średnia ocen z ostatniego roku studiow na minimum 4,5 :)
Anula gratulacje :) a co studiowałaś?

No ślisko jak cholera a ja muszę się dzisiaj wybrać do miasta. Bede jechac 30 na godzinę najwyżej. Ja dostałam poduche. Spoko jest ale jak sama bym kupowała to zdecydowanie większą. No ale darowanemu koniowi się w zeby nie zagląda. Poduszka mi męża zastępuje.
1483600107-aaaaaa.jpeg

reklama
Dzień Doberek :) Mój do pracy z rana wstawał i mnie obudził , bo jego klucz się zacina i muszę zamykać drzwi po nim .
My to po jedną kołdrą śpimy, i uwielbiam zasypiać przytulona do niego.Niestety od dwóch dni coś go rozkłada i separuje się ode mnie wielką poduchą :shocked2:
Spadł śnieg , nie wierzę a do tego jest na minusie :szok: Wow!

Do góry