reklama
Ja kupiłam większą kołdrę bo o osobnej mogę zapomnieć. Nie zasypiamy wtuleni w siebie ale zanim zaśnie musi mnie podotykać jak kupimy większe łóżko to może pomyślę o poduszce.
Vanilia trzymam kciuki! Też idę dzisiaj ale nie wiem czy mi usg zrobi.
Zasypało nas!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Vanilia trzymam kciuki! Też idę dzisiaj ale nie wiem czy mi usg zrobi.
Zasypało nas!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Fanka BB :)
Anulka.
Anula gratulacje a co studiowałaś?Hihi, ja z kolei od zawsze byłam mega kujonem i nigdy nie sciagalam, bo po prostu nie umiałam A magistra obroniłam po skończonym 4mscu ciąży z wynikiem celujacym, więc da się pogodzić ciąże z nauką dodam, ze aby uzyskać wynik celujący z obrony, to oprócz pracy ocenionej na wynik celujący wymagana była średnia ocen z ostatniego roku studiow na minimum 4,5
U
użytkownik 16
Gość
Daktyl2016
I my osobno nie potrafimy zasnąć, więc jedna duża kołdra wtulenie dupki i sen ;-)
A ja się cieszę jak.dziecko na ten śnieg który leży na dworze. Czas jechać po sanki
A ja się cieszę jak.dziecko na ten śnieg który leży na dworze. Czas jechać po sanki
reklama
Biedronka84
Dzień Doberek Mój do pracy z rana wstawał i mnie obudził , bo jego klucz się zacina i muszę zamykać drzwi po nim .
My to po jedną kołdrą śpimy, i uwielbiam zasypiać przytulona do niego.Niestety od dwóch dni coś go rozkłada i separuje się ode mnie wielką poduchą
Spadł śnieg , nie wierzę a do tego jest na minusie Wow!
My to po jedną kołdrą śpimy, i uwielbiam zasypiać przytulona do niego.Niestety od dwóch dni coś go rozkłada i separuje się ode mnie wielką poduchą
Spadł śnieg , nie wierzę a do tego jest na minusie Wow!