reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Biedronka mam z motherhood. Powiem po nocy ze spało się rewelacyjnie [emoji3]

Dziewczyny jak u mnie wieje, normalnie drzewa wygina. Chcę już wiosne [emoji31]

Jadę na 13.30 do lekarza i dowiem się czy to chłopak czy kobita [emoji1]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Ja kupiłam większą kołdrę bo o osobnej mogę zapomnieć. Nie zasypiamy wtuleni w siebie ale zanim zaśnie musi mnie podotykać :D jak kupimy większe łóżko to może pomyślę o poduszce.
Vanilia trzymam kciuki! Też idę dzisiaj ale nie wiem czy mi usg zrobi.
Zasypało nas!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi, ja z kolei od zawsze byłam mega kujonem i nigdy nie sciagalam, bo po prostu nie umiałam :) A magistra obroniłam po skończonym 4mscu ciąży z wynikiem celujacym, więc da się pogodzić ciąże z nauką :) dodam, ze aby uzyskać wynik celujący z obrony, to oprócz pracy ocenionej na wynik celujący wymagana była średnia ocen z ostatniego roku studiow na minimum 4,5 :)
Anula gratulacje :) a co studiowałaś?

No ślisko jak cholera a ja muszę się dzisiaj wybrać do miasta. Bede jechac 30 na godzinę najwyżej. Ja dostałam poduche. Spoko jest ale jak sama bym kupowała to zdecydowanie większą. No ale darowanemu koniowi się w zeby nie zagląda. Poduszka mi męża zastępuje.
1483600107-aaaaaa.jpeg

reklama
Dzień Doberek :) Mój do pracy z rana wstawał i mnie obudził , bo jego klucz się zacina i muszę zamykać drzwi po nim .
My to po jedną kołdrą śpimy, i uwielbiam zasypiać przytulona do niego.Niestety od dwóch dni coś go rozkłada i separuje się ode mnie wielką poduchą :shocked2:
Spadł śnieg , nie wierzę a do tego jest na minusie :szok: Wow!

Do góry