reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anusiek wstawialam wczoraj na wątek zakupowy [emoji16]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Biedronka, Anusiek właśnie leżę na mojej podusi C [emoji16] dzisiaj przyszła. Cudnie się leży póki co

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Vanilia już nie mogę się doczekać:-) :) A z jakiej firmy masz ?

Wiecie na co mnie naszła ochota ? Na naleśniki :-p Jutro robię na obiad:D

A ja zaszalałam i kupiłam dwustronną poduszkę w kształcie U. Bardzo się kręcę w nocy i to było najlepsze rozwiązanie bo zmieniam strony kilka razy w nocy.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Też się nad nią zastanawiałam, ale stwierdziłam,że by mi za dużo miejsca w łóżku zajmowała;)

A ja stwierdziłam że odcięła by mnie od męża i by se wymyślił że nie może mnie drapkać, co za pech [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.

0d1y3e3kgrmge34s.png
My mamy tak samo - dwie kołdry:) zadsypiamy tylko przytuleni później każde do siebie tylkiem [emoji14]
A poduche może po wypłacie w końcu kupię [emoji18]

p19u9jcg81ehxczt.png

Ostatnia edycja:
To jak tak trochę nie na temat [emoji23] ale z wczoraj mi się przypomniało bo gadam sobie z trenerem syna z taekwondo fajny chłop swoją drogą o ciąży...Bo się pyta kiedy rodze i mówię że synka na mistrzostwach Europy nie będzie a on jak a ja że w czerwcu są eeee to może zdążysz urodzić [emoji23] taak męża też bym nie puściła chyba ze strachu bym się porobiła

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dasz radę - ja też studiowała podczas ciąży i skonczyłam szkołę na samych 5 :) . Ja myślę, że my kobiety im więcej mamy obowiązków tym lepiej sobie z wszystkim radzimy .

w57vxzkr0voyai9q.png
Ja też studiowałam, super wspominam ten czas [emoji4] wszyscy mi pomagali fajna grupa tylko że ja zawsze wszystkiego się uczyłam na pamięć
Z reszta mogę dać Ci taki patent na ściąganie , że masakra [emoji23][emoji23]
Nie ma się czym chwalić ale w tym to byłam mistrzem [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie miałam czasem sił a w ciąży trzeba było sobie jakoś radzić.
Jak ja żałuję że nie umiałam ściągać jak to by mi życie ułatwiło

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry