reklama
Biedronka84
Fanka BB :)
Biedronka, Anusiek właśnie leżę na mojej podusi C [emoji16] dzisiaj przyszła. Cudnie się leży póki co
Vanilia już nie mogę się doczekać A z jakiej firmy masz ?
Wiecie na co mnie naszła ochota ? Na naleśniki Jutro robię na obiad
A ja zaszalałam i kupiłam dwustronną poduszkę w kształcie U. Bardzo się kręcę w nocy i to było najlepsze rozwiązanie bo zmieniam strony kilka razy w nocy.
Też się nad nią zastanawiałam, ale stwierdziłam,że by mi za dużo miejsca w łóżku zajmowała
A ja stwierdziłam że odcięła by mnie od męża i by se wymyślił że nie może mnie drapkać, co za pech [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedronka84
Anusiek wstawialam wczoraj na wątek zakupowy [emoji16]
Kurcze szukam, szukam i znaleźć nie mogę
Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.A ja stwierdziłam że odcięła by mnie od męża i by se wymyślił że nie może mnie drapkać, co za pech [emoji23]
Zając Czerwcowy
My mamy tak samo - dwie kołdry zadsypiamy tylko przytuleni później każde do siebie tylkiem [emoji14]Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.
A poduche może po wypłacie w końcu kupię [emoji18]
Ostatnia edycja:
Rybcia2309
To jak tak trochę nie na temat [emoji23] ale z wczoraj mi się przypomniało bo gadam sobie z trenerem syna z taekwondo fajny chłop swoją drogą o ciąży...Bo się pyta kiedy rodze i mówię że synka na mistrzostwach Europy nie będzie a on jak a ja że w czerwcu są eeee to może zdążysz urodzić [emoji23] taak męża też bym nie puściła chyba ze strachu bym się porobiła
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Mój translator jest mega sama nie rozumiem co napisałam [emoji16]
reklama
Rybcia2309
Ja też studiowałam, super wspominam ten czas [emoji4] wszyscy mi pomagali fajna grupa tylko że ja zawsze wszystkiego się uczyłam na pamięćDasz radę - ja też studiowała podczas ciąży i skonczyłam szkołę na samych 5 . Ja myślę, że my kobiety im więcej mamy obowiązków tym lepiej sobie z wszystkim radzimy .
Jak ja żałuję że nie umiałam ściągać jak to by mi życie ułatwiłoZ reszta mogę dać Ci taki patent na ściąganie , że masakra [emoji23][emoji23]
Nie ma się czym chwalić ale w tym to byłam mistrzem [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie miałam czasem sił a w ciąży trzeba było sobie jakoś radzić.