reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anusiek wstawialam wczoraj na wątek zakupowy [emoji16]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Biedronka, Anusiek właśnie leżę na mojej podusi C [emoji16] dzisiaj przyszła. Cudnie się leży póki co

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Vanilia już nie mogę się doczekać:-) :) A z jakiej firmy masz ?

Wiecie na co mnie naszła ochota ? Na naleśniki :-p Jutro robię na obiad:D

A ja zaszalałam i kupiłam dwustronną poduszkę w kształcie U. Bardzo się kręcę w nocy i to było najlepsze rozwiązanie bo zmieniam strony kilka razy w nocy.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Też się nad nią zastanawiałam, ale stwierdziłam,że by mi za dużo miejsca w łóżku zajmowała;)

A ja stwierdziłam że odcięła by mnie od męża i by se wymyślił że nie może mnie drapkać, co za pech [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.

0d1y3e3kgrmge34s.png
My mamy tak samo - dwie kołdry:) zadsypiamy tylko przytuleni później każde do siebie tylkiem [emoji14]
A poduche może po wypłacie w końcu kupię [emoji18]

p19u9jcg81ehxczt.png

Ostatnia edycja:
To jak tak trochę nie na temat [emoji23] ale z wczoraj mi się przypomniało bo gadam sobie z trenerem syna z taekwondo fajny chłop swoją drogą o ciąży...Bo się pyta kiedy rodze i mówię że synka na mistrzostwach Europy nie będzie a on jak a ja że w czerwcu są eeee to może zdążysz urodzić [emoji23] taak męża też bym nie puściła chyba ze strachu bym się porobiła

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dasz radę - ja też studiowała podczas ciąży i skonczyłam szkołę na samych 5 :) . Ja myślę, że my kobiety im więcej mamy obowiązków tym lepiej sobie z wszystkim radzimy .

w57vxzkr0voyai9q.png
Ja też studiowałam, super wspominam ten czas [emoji4] wszyscy mi pomagali fajna grupa tylko że ja zawsze wszystkiego się uczyłam na pamięć
Z reszta mogę dać Ci taki patent na ściąganie , że masakra [emoji23][emoji23]
Nie ma się czym chwalić ale w tym to byłam mistrzem [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie miałam czasem sił a w ciąży trzeba było sobie jakoś radzić.
Jak ja żałuję że nie umiałam ściągać jak to by mi życie ułatwiło

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry