Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo. Z resztą szybko się denerwuje a jak by mi ktoś zaczął awanturę robić to chyba bym go udusiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Hehe ja mam tak samo. Mi też się ciąża dluzy. Juz bym chciała choćby kwiecień i szkole rodzenia. Wogle może jak zacznę juz regularnie czuć bobasa to zacznę się czuć naprawdę w ciazyJa mam to samo. Z resztą szybko się denerwuje a jak by mi ktoś zaczął awanturę robić to chyba bym go udusiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wiem jak wam , ale mi się jakoś dłuży ta ciąża. Nie mogę się doczekać tego czerwca [emoji23] teraz żyje tylko myślą na następne prenatalne 31 stycznia [emoji6][emoji6]
Mi zleciało szybko te 4 mieś. ale boję się kolejnych 4, dzieciaki już tak rozrabiają w brzuchu że czasem ciężko zasnąć a dopiero niecałe 20cm mają a co będzie jak urosną si siły nabiorą, AAA mój biedny brzuszek. A jak jeszcze mi przyjdzie leżeć kilka miesięcy to chyba zwariuje z nudów
Polecam książki[emoji4]Mi zleciało szybko te 4 mieś. ale boję się kolejnych 4, dzieciaki już tak rozrabiają w brzuchu że czasem ciężko zasnąć a dopiero niecałe 20cm mają a co będzie jak urosną si siły nabiorą, AAA mój biedny brzuszek. A jak jeszcze mi przyjdzie leżeć kilka miesięcy to chyba zwariuje z nudów
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom