W tej szkole do której się chcę zapisać wlasnie trzeba byc zameldowanym w Warszawie albo tutaj się rozliczać ale można się zameldować tymczasowo a to tez się liczy.O właśnie właśnie i pewnie i o to chodzi u mnie że skoro darmowa szkoła to dużo chętnych. Ciekawe czy będą ode mnie czegoś wymagali- jakiś zaświadczen, nie wiem... problem taki ze ja jestem zameldowania gdzie indziej i gdzie indziej rozliczam podatki i mogę wcale do darmowej szkoły się nie dostać zobaczę jutro nie ma co gdybac
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy
A mogę spytać gdzie chcesz chodzić? Kurcze mam nadzieję że nic takiego nie trzeba ... jak trzeba to koleżanka dostanie po nosie [emoji14] A Jak Tymczasem...to spoko nawet gdzieś bym się ulokowalaW tej szkole do której się chcę zapisać wlasnie trzeba byc zameldowanym w Warszawie albo tutaj się rozliczać ale można się zameldować tymczasowo a to tez się liczy.
U
użytkownik 16
Gość
Szpital Przemienienia Pańskego na Solidarności. Muszę się jeszcze upewnić, że mój lekarz tam pracujeA mogę spytać gdzie chcesz chodzić? Kurcze mam nadzieję że nic takiego nie trzeba ... jak trzeba to koleżanka dostanie po nosie [emoji14] A Jak Tymczasem...to spoko nawet gdzieś bym się ulokowala
madziarra21
Dziewczyny czy wy też tak macie że chodzicie co chwilę na siku..? W piątek miałam infekcję ale mi przeszło ale teraz chodzę co chwile do wc nie daj boże jak gdzieś wyjdę to muszę szukać wc bo nie mogę wytrzymać. Wiem że w III trymestrze to normalne ale już w drugim takie ciśnienie...? Może jednak mam infekcję..? Co sądzicie?
No i ja też od piątku ból jakby pęcherza. Wczoraj już bolał mniej za to właśnie siku dzisiaj to jakaś masakra ze 20 razy już byłam. Moze To na mróz? [emoji14]A u mnie się właśnie od piątku zaczęło.... chodzę co 10 min!!!
Do szkoły rodzenia chodziła nie będę bo jak rodziłam Nikole to położna, która prowadzi u nas zajęcia pytala do której szkoły chodziłam bo mnie nie kojarzy. a ja ze do żadnej. Mówiła że tak ładnie sobie z oddechem radzę jakby mi to ktoś tłumaczył. A to tak samo przyszło...
I rodziła znowu będę z mamą już sie zapowiedziała, że znowu rodzimy razem chyba sie nie mogę doczekać.. .
tynka2506
Ja się zapisuje do szkoły rodzenia która prowadzą położne ze szpitala gdzie będę rodzic, ale chyba jest płatna nie wiem ile bo na stronie nie pisze . Jeszcze mam chyba czas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zając Czerwcowy
Ja celuje w Karową bo i tam chce rodzic... zobaczymySzpital Przemienienia Pańskego na Solidarności. Muszę się jeszcze upewnić, że mój lekarz tam pracuje
Boże... rodziny w TYM roku [emoji33] to już zaraz [emoji14]