reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O właśnie właśnie i pewnie i o to chodzi u mnie :) że skoro darmowa szkoła to dużo chętnych. Ciekawe czy będą ode mnie czegoś wymagali- jakiś zaświadczen, nie wiem... problem taki ze ja jestem zameldowania gdzie indziej i gdzie indziej rozliczam podatki i mogę wcale do darmowej szkoły się nie dostać:( zobaczę jutro nie ma co gdybac:)

p19u9jcg81ehxczt.png
W tej szkole do której się chcę zapisać wlasnie trzeba byc zameldowanym w Warszawie albo tutaj się rozliczać :) ale można się zameldować tymczasowo ;) a to tez się liczy.

reklama
W tej szkole do której się chcę zapisać wlasnie trzeba byc zameldowanym w Warszawie albo tutaj się rozliczać :) ale można się zameldować tymczasowo ;) a to tez się liczy.
A mogę spytać gdzie chcesz chodzić? Kurcze mam nadzieję że nic takiego nie trzeba ... jak trzeba to koleżanka dostanie po nosie [emoji14] A Jak Tymczasem...to spoko nawet gdzieś bym się ulokowala;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Zazdroszczę siostry :) ja szukam kompana do porodu, bo nie chcę być sama a małżonek nie jest chętny :)
Coś za coś. Ja mam siostrę przy porodzie a później będę zdana na siebie. Ty masz poród samotny za to możesz później liczyć na pomoc i wsparcie meza. Czy tak czy siak damy rade[emoji110]

Dziewczyny czy wy też tak macie że chodzicie co chwilę na siku..? W piątek miałam infekcję ale mi przeszło ale teraz chodzę co chwile do wc nie daj boże jak gdzieś wyjdę to muszę szukać wc bo nie mogę wytrzymać. Wiem że w III trymestrze to normalne ale już w drugim takie ciśnienie...? Może jednak mam infekcję..? Co sądzicie?

A u mnie się właśnie od piątku zaczęło.... chodzę co 10 min!!!
No i ja też od piątku ból jakby pęcherza. Wczoraj już bolał mniej za to właśnie siku dzisiaj to jakaś masakra ze 20 razy już byłam. Moze To na mróz? [emoji14]

Do szkoły rodzenia chodziła nie będę bo jak rodziłam Nikole to położna, która prowadzi u nas zajęcia pytala do której szkoły chodziłam bo mnie nie kojarzy. a ja ze do żadnej. Mówiła że tak ładnie sobie z oddechem radzę jakby mi to ktoś tłumaczył. A to tak samo przyszło...
I rodziła znowu będę z mamą :) już sie zapowiedziała, że znowu rodzimy razem :) chyba sie nie mogę doczekać.. . :)

Ja się zapisuje do szkoły rodzenia która prowadzą położne ze szpitala gdzie będę rodzic, ale chyba jest płatna nie wiem ile bo na stronie nie pisze . Jeszcze mam chyba czas :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry