reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

O właśnie właśnie i pewnie i o to chodzi u mnie :) że skoro darmowa szkoła to dużo chętnych. Ciekawe czy będą ode mnie czegoś wymagali- jakiś zaświadczen, nie wiem... problem taki ze ja jestem zameldowania gdzie indziej i gdzie indziej rozliczam podatki i mogę wcale do darmowej szkoły się nie dostać:( zobaczę jutro nie ma co gdybac:)

p19u9jcg81ehxczt.png
W tej szkole do której się chcę zapisać wlasnie trzeba byc zameldowanym w Warszawie albo tutaj się rozliczać :) ale można się zameldować tymczasowo ;) a to tez się liczy.

reklama
W tej szkole do której się chcę zapisać wlasnie trzeba byc zameldowanym w Warszawie albo tutaj się rozliczać :) ale można się zameldować tymczasowo ;) a to tez się liczy.
A mogę spytać gdzie chcesz chodzić? Kurcze mam nadzieję że nic takiego nie trzeba ... jak trzeba to koleżanka dostanie po nosie [emoji14] A Jak Tymczasem...to spoko nawet gdzieś bym się ulokowala;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Zazdroszczę siostry :) ja szukam kompana do porodu, bo nie chcę być sama a małżonek nie jest chętny :)
Coś za coś. Ja mam siostrę przy porodzie a później będę zdana na siebie. Ty masz poród samotny za to możesz później liczyć na pomoc i wsparcie meza. Czy tak czy siak damy rade[emoji110]

Dziewczyny czy wy też tak macie że chodzicie co chwilę na siku..? W piątek miałam infekcję ale mi przeszło ale teraz chodzę co chwile do wc nie daj boże jak gdzieś wyjdę to muszę szukać wc bo nie mogę wytrzymać. Wiem że w III trymestrze to normalne ale już w drugim takie ciśnienie...? Może jednak mam infekcję..? Co sądzicie?

A u mnie się właśnie od piątku zaczęło.... chodzę co 10 min!!!
No i ja też od piątku ból jakby pęcherza. Wczoraj już bolał mniej za to właśnie siku dzisiaj to jakaś masakra ze 20 razy już byłam. Moze To na mróz? [emoji14]

Do szkoły rodzenia chodziła nie będę bo jak rodziłam Nikole to położna, która prowadzi u nas zajęcia pytala do której szkoły chodziłam bo mnie nie kojarzy. a ja ze do żadnej. Mówiła że tak ładnie sobie z oddechem radzę jakby mi to ktoś tłumaczył. A to tak samo przyszło...
I rodziła znowu będę z mamą :) już sie zapowiedziała, że znowu rodzimy razem :) chyba sie nie mogę doczekać.. . :)

Ja się zapisuje do szkoły rodzenia która prowadzą położne ze szpitala gdzie będę rodzic, ale chyba jest płatna nie wiem ile bo na stronie nie pisze . Jeszcze mam chyba czas :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry