reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając pamiętasz gdzie przyjmuje Mama ginekolog Nicole? Dużo wcześniej się trzeba do niej zapisywać?
Na pewno na Opaczewskiej. Jak dzwoniłam w grudniu żeby zapisać się na luty to Pani kazała dzwonić w połowie stycznia :) więc sobie tam zadzwonię i umówię się na 3d :)
A wiece że jak chce chodzić do szkoły rodzenia to mam już dzwonić i się zapisywać ? Któraś planuje szkole ?

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Na pewno na Opaczewskiej. Jak dzwoniłam w grudniu żeby zapisać się na luty to Pani kazała dzwonić w połowie stycznia :) więc sobie tam zadzwonię i umówię się na 3d :)
A wiece że jak chce chodzić do szkoły rodzenia to mam już dzwonić i się zapisywać ? Któraś planuje szkole ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja miałam za free szkole rodzenia w szpitalu gdzie planowałam poród.

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja planuję się zapisać. Koleżanka, która ma rodzic teraz w styczniu poradziła, żeby się zapisać możliwie jak najpóźniej, bo podobno szybko się zapomina rożne cenne wskazówki :) podobno dobrze jest zakończyć zajęcia miesiac przed planowanym terminem porodu.
Zając moja szkoła jest darmowa, ale trzeba spełnić pewne warunki, zeby się dostać ;)

Dziewczyny czy wy też tak macie że chodzicie co chwilę na siku..? W piątek miałam infekcję ale mi przeszło ale teraz chodzę co chwile do wc nie daj boże jak gdzieś wyjdę to muszę szukać wc bo nie mogę wytrzymać. Wiem że w III trymestrze to normalne ale już w drugim takie ciśnienie...? Może jednak mam infekcję..? Co sądzicie?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja do szkoły rodzenia juz się zapisałam. W kwietniu będę już się szkolić a zapisać musiałam się wcześniej bo tyle jest chetnych[emoji15] Szkoła darmowa może dlatego. W szpitalu gdzie będę chciała rodzic. I właśnie polozna która pracuje u mojej gin prowadzi ta szkole.

Ja się zapisuje , ale jak dzwoniłam to pani mówiła , żeby się kontaktować ok 20-24 TC, bo zajęcia są dla kobiet w ciąży od 28tc( tatusiów również) . U mnie w szkole rodzenia wykładają najlepsi specjaliści z okolicy. Nie mogę się doczekać.

w57vxzkr0voyai9q.png

Ja się zapisuje , ale jak dzwoniłam to pani mówiła , żeby się kontaktować ok 20-24 TC, bo zajęcia są dla kobiet w ciąży od 28tc( tatusiów również) . U mnie w szkole rodzenia wykładają najlepsi specjaliści z okolicy. Nie mogę się doczekać.

w57vxzkr0voyai9q.png
Mnie polozna zapisala na kwiecień. Caly miesiąc są zajęcia czyli do maja. Mam nadzieje ze będę pamiętać co i jak że przez maj nie zapomnę. Tez nie.moge się doczekać pomimo tego że będę chodzić sama.

Mnie polozna zapisala na kwiecień. Caly miesiąc są zajęcia czyli do maja. Mam nadzieje ze będę pamiętać co i jak że przez maj nie zapomnę. Tez nie.moge się doczekać pomimo tego że będę chodzić sama.

Ja też już czekam :-) ale najbardziej to czekam na połówkowe :) po dwóch miesiącach zobaczę bobo :D

reklama
Do góry