reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Nie zgodze sie..ja sie smarowalam w 1 ciazy systematycznie od 5tyg 3razy dziennie i nic mi to nie daloWlasnie! Smarujecie sie minimum 2 razy dziennie ja uniknęłam w ten sposób rozstępów. W końcowej fazie to z 5 razy dziennie sie smarowałam. Biust nie tak często i miałam po jednym rozstępie a niewiele mi przybyło w biuście. Bardziej na brzuchu bym sie spodziewała. Czyli smarowanie działa tylko trzeba byc systematycznym.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ja też słyszałam dużo dobrego o serii Rossmann dla dzieci. Na początku zamierzam co prawda tylko krochmalu do obsypywania i do kąpieli ale po kilku tygodniach na pewno się skuszę na jakiś płyn do kąpielite kosmetyki rossmannowskie - babydream fur mama są świetne mam płyn do kąpieli i olejek - mega nawilżają i ślicznie pachną. Skład też pierwsza klasa. Ja będę używać serii dla dzieci przy moim bobasku Dla mnie bardzo ważne są składy kosmetyków
Zając Czerwcowy
Zadyszka jak najbardziej. Mam pecha bo i rodzice i obie babcie mieszkają w bloku na 4 piętrze. Bez windy. Przy 2 piętrze obowiązkowy postojDziewczyny,czy Was też już łapią takie zadyszki jak stoicie,lub chodzicie??
Dzisiaj przy zmywaniu naczyń aż musiałam przerwać i usiąść,bo czuję jakbym nie mogła do końca złapać oddechu..teraz jak wracałam z psem to myślałam,że nie dojdę(jeszcze to wiatrzysko),aż strach pomyśleć co będzie później... nie wiem to może ma związek z ciśnieniem?? Ja niestety nie mam jak zmierzyć
Rybcia2309
A tak liczyłam na Twoje usgHejka, jestem już po. Niestety płci nie poznałam, maluch tak się wygiął że w żaden sposób nie mogliśmy podejrzeć kto się tam chowa ;-) no niestety, nawet nie wiem ile ma cm bo nie dalo się zmierzyć.. trzeba czekać.
Niestety dostałam skierowane do szpitala na założenie Holtera, ja nie lubię szpitali a muszę tam być dwie doby :-/ grr. Ciśnienie niby w górnych granicach normy, ale lepiej sprawdzić co dzieje się wieczorem i w nocy.
Ale doktor powiedzial że może wtedy uda się zrobić usg ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
nooo tak ja dzisiaj sobie zrobiłam cytomegalię wynik za tydzień, a zaraz chyba polecę do dentysty, bo dziąsła bolą mnie już parę dni :/Hit nr 2 u mnie był tylko przez chwilę. Zbyłam kuzynkę mądralę (też w ciąży) tekstem:
"a wiesz, że cytomegalię głównie przenoszą dzieci? Nie myślałaś, aby pozbyć się Marcinka na czas ciąży?"
Mina kuzynki bezcenna... i był spokój:-) Wiem... jestem bezczelna
Ja mieszkam na 4p bez windy i mam dwójkę dzieci, ale pocieszam się, że dupa tak nie urośnieZadyszka jak najbardziej. Mam pecha bo i rodzice i obie babcie mieszkają w bloku na 4 piętrze. Bez windy. Przy 2 piętrze obowiązkowy postoj
emkamat10
O rany co za pogodą :/ moje dolne ciśnienie dziś 40 :/ zdycham. a jeszcze mnie ksiądz po 12 obudził bo po kolędzie chodzil- fajnie musiałam wyglądać taka zaspana w piżamie zanim wybelkotalam "ze nie ze ja dziekuje" to już na pewno sam się domyslil, ze nic z tego nie będzie
Martusia1991
I u nas jak będzie dziewczynka to Zofia :-)Będzie Zosiamoja kobieca intuicja mnie nigdy jeszcze nie zawiodła.
reklama
Marciotek88
A tak liczyłam na Twoje usg
Uparciuch mały ;-) to za mną, ale taka wstydliwosc to za tatą hehe.
Oby w przyszłym tygodniu się udało :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom