reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

W te święta to nie jadłam nic prócz słodyczy [emoji23][emoji23][emoji23]. A jak u was z wagą? u mnie cały czas mniej niż przed ciąża. Powinnam się zacząć martwić?

w57vyx8dubspq12k.png
Nie absolutnie..jak dzircko rosnie a Ty masz dobra morfologie to nic strasznego..ja mam -7

reklama
Wlasnie! Smarujecie sie minimum 2 razy dziennie :) ja uniknęłam w ten sposób rozstępów. W końcowej fazie to z 5 razy dziennie sie smarowałam. Biust nie tak często i miałam po jednym rozstępie a niewiele mi przybyło w biuście. Bardziej na brzuchu bym sie spodziewała. Czyli smarowanie działa :) tylko trzeba byc systematycznym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zgodze sie..ja sie smarowalam w 1 ciazy systematycznie od 5tyg 3razy dziennie i nic mi to nie dalo

te kosmetyki rossmannowskie - babydream fur mama są świetne;) mam płyn do kąpieli i olejek - mega nawilżają i ślicznie pachną. Skład też pierwsza klasa. Ja będę używać serii dla dzieci przy moim bobasku ;) Dla mnie bardzo ważne są składy kosmetyków;)

w57vyx8dubspq12k.png
Ja też słyszałam dużo dobrego o serii Rossmann dla dzieci. Na początku zamierzam co prawda tylko krochmalu do obsypywania i do kąpieli ale po kilku tygodniach na pewno się skuszę na jakiś płyn do kąpieli:)
Tak dokładnie! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny,czy Was też już łapią takie zadyszki jak stoicie,lub chodzicie??
Dzisiaj przy zmywaniu naczyń aż musiałam przerwać i usiąść,bo czuję jakbym nie mogła do końca złapać oddechu..teraz jak wracałam z psem to myślałam,że nie dojdę(jeszcze to wiatrzysko),aż strach pomyśleć co będzie później... nie wiem to może ma związek z ciśnieniem?? Ja niestety nie mam jak zmierzyć
Zadyszka jak najbardziej. Mam pecha bo i rodzice i obie babcie mieszkają w bloku na 4 piętrze. Bez windy. Przy 2 piętrze obowiązkowy postoj;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hejka, jestem już po. Niestety płci nie poznałam, maluch tak się wygiął że w żaden sposób nie mogliśmy podejrzeć kto się tam chowa ;-) no niestety, nawet nie wiem ile ma cm bo nie dalo się zmierzyć.. trzeba czekać.

Niestety dostałam skierowane do szpitala na założenie Holtera, ja nie lubię szpitali a muszę tam być dwie doby :-/ grr. Ciśnienie niby w górnych granicach normy, ale lepiej sprawdzić co dzieje się wieczorem i w nocy.
Ale doktor powiedzial że może wtedy uda się zrobić usg ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak liczyłam na Twoje usg :D

Hit nr 2 u mnie był tylko przez chwilę. Zbyłam kuzynkę mądralę (też w ciąży) tekstem:
"a wiesz, że cytomegalię głównie przenoszą dzieci? Nie myślałaś, aby pozbyć się Marcinka na czas ciąży?"

Mina kuzynki bezcenna... i był spokój:-) Wiem... jestem bezczelna :p
nooo tak :D ja dzisiaj sobie zrobiłam cytomegalię wynik za tydzień, a zaraz chyba polecę do dentysty, bo dziąsła bolą mnie już parę dni :/

Zadyszka jak najbardziej. Mam pecha bo i rodzice i obie babcie mieszkają w bloku na 4 piętrze. Bez windy. Przy 2 piętrze obowiązkowy postoj;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mieszkam na 4p bez windy i mam dwójkę dzieci, ale pocieszam się, że dupa tak nie urośnie :D

O rany co za pogodą :/ moje dolne ciśnienie dziś 40 :/ zdycham. a jeszcze mnie ksiądz po 12 obudził bo po kolędzie chodzil- fajnie musiałam wyglądać taka zaspana w piżamie :D zanim wybelkotalam "ze nie ze ja dziekuje" to już na pewno sam się domyslil, ze nic z tego nie będzie :D

reklama
Do góry