Hej, u mnie waga do swiat utrzymywala sie na stalym poziomie 60,4.Dzis sie wazylam i bylo 61,20 a wcale jakos duzo nie jadlam przez swieta i bylam aktywna.Mysle ze od teraz u wiekszosci waga bedzie rosła ale u kazdej osoby jest to indywidualna kwestia.W te święta to nie jadłam nic prócz słodyczy [emoji23][emoji23][emoji23]. A jak u was z wagą? u mnie cały czas mniej niż przed ciąża. Powinnam się zacząć martwić?
reklama
Ja nie staje na wadze ale też pewnie coś koło tego będę mieć Beata będziemy rosnąć razem ja jeszcze z tych niskopiennych jedyne 160cm więc mąż się śmieje że bomba ze mnie będzie już się bojęU mnie niestety juz 6 na plusie...
U
użytkownik 167877
Gość
Chociaż twój się śmieje. Dla mojego nie ma nic bardziej obrzydliwego niż kobieta w ciąży. Dla niego to najmniej atrakcyjny czas dla kobiety. [emoji106] jakoś przetrwam hehe a potem wrócę do wagi sprzed [emoji41]Ja nie staje na wadze ale też pewnie coś koło tego będę mieć Beata będziemy rosnąć razem ja jeszcze z tych niskopiennych jedyne 160cm więc mąż się śmieje że bomba ze mnie będzie już się boję
Bellax123!
Fanka BB :)
Ojej mój wręcz odwrotnie Tłumaczył mi ostatnio że świadomość że mam w sobie jego dziecko działa jak magnes I to samo z wagą czy rozstępami - to przez jego bobaska, więc wgl mu to nie przeszkadza, a wręcz mu się to podobaChociaż twój się śmieje. Dla mojego nie ma nic bardziej obrzydliwego niż kobieta w ciąży. Dla niego to najmniej atrakcyjny czas dla kobiety. [emoji106] jakoś przetrwam hehe a potem wrócę do wagi sprzed [emoji41]
Zając Czerwcowy
Nieee no to mój jest zachwycony moim odstajacym brzuszkiem mówi że nie może doczekać się aż będzie jeszcze większy i większy. Pytam się go czy ewentualnej wiszącej skory i rozstępów też się nie może doczekać [emoji12] to odpowiada że nie będzie mu to przeszkadzało absolutnie bo będziemy mieli dziecko a ja jestem jego kochana żona, która mu te dziecko dałaChociaż twój się śmieje. Dla mojego nie ma nic bardziej obrzydliwego niż kobieta w ciąży. Dla niego to najmniej atrakcyjny czas dla kobiety. [emoji106] jakoś przetrwam hehe a potem wrócę do wagi sprzed [emoji41]
Bellax123!
Mają ten sam tok rozumowaniaNieee no to mój jest zachwycony moim odstajacym brzuszkiem mówi że nie może doczekać się aż będzie jeszcze większy i większy. Pytam się go czy ewentualnej wiszącej skory i rozstępów też się nie może doczekać [emoji12] to odpowiada że nie będzie mu to przeszkadzało absolutnie bo będziemy mieli dziecko a ja jestem jego kochana żona, która mu te dziecko dała
reklama
No jasne :-) wiadomo, że ciało bez wiszącej skory i rozstępów jest ładniejsze dla zdecydowanej większości facetówMojemu tez niby nic nie przeszkadzalo ale jak schudlam i skora sie uelastycznila to byl zachwycony [emoji3]