reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W te święta to nie jadłam nic prócz słodyczy [emoji23][emoji23][emoji23]. A jak u was z wagą? u mnie cały czas mniej niż przed ciąża. Powinnam się zacząć martwić?

w57vyx8dubspq12k.png
Hej, u mnie waga do swiat utrzymywala sie na stalym poziomie 60,4.Dzis sie wazylam i bylo 61,20 a wcale jakos duzo nie jadlam przez swieta i bylam aktywna.Mysle ze od teraz u wiekszosci waga bedzie rosła ale u kazdej osoby jest to indywidualna kwestia.

reklama
Ja nie staje na wadze ale też pewnie coś koło tego będę mieć Beata będziemy rosnąć razem ja jeszcze z tych niskopiennych jedyne 160cm więc mąż się śmieje że bomba ze mnie będzie już się boję

34bwdqk3rt7wmgn0.png
Chociaż twój się śmieje. Dla mojego nie ma nic bardziej obrzydliwego niż kobieta w ciąży. Dla niego to najmniej atrakcyjny czas dla kobiety. [emoji106] jakoś przetrwam hehe a potem wrócę do wagi sprzed [emoji41]

Chociaż twój się śmieje. Dla mojego nie ma nic bardziej obrzydliwego niż kobieta w ciąży. Dla niego to najmniej atrakcyjny czas dla kobiety. [emoji106] jakoś przetrwam hehe a potem wrócę do wagi sprzed [emoji41]
Ojej mój wręcz odwrotnie :) Tłumaczył mi ostatnio że świadomość że mam w sobie jego dziecko działa jak magnes ;) I to samo z wagą czy rozstępami - to przez jego bobaska, więc wgl mu to nie przeszkadza, a wręcz mu się to podoba :D

w57vyx8dubspq12k.png

Nieee no to mój jest zachwycony moim odstajacym brzuszkiem :) mówi że nie może doczekać się aż będzie jeszcze większy i większy. Pytam się go czy ewentualnej wiszącej skory i rozstępów też się nie może doczekać [emoji12] to odpowiada że nie będzie mu to przeszkadzało absolutnie bo będziemy mieli dziecko a ja jestem jego kochana żona, która mu te dziecko dała;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Nieee no to mój jest zachwycony moim odstajacym brzuszkiem :) mówi że nie może doczekać się aż będzie jeszcze większy i większy. Pytam się go czy ewentualnej wiszącej skory i rozstępów też się nie może doczekać [emoji12] to odpowiada że nie będzie mu to przeszkadzało absolutnie bo będziemy mieli dziecko a ja jestem jego kochana żona, która mu te dziecko dała;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Mają ten sam tok rozumowania ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry