mlodamama21
Fanka BB :)
Bosh a ja wstalam o 5 rano [emoji30][emoji42]Brawo TY
Ja też chyba muszę wkońcu wyjść z łóżka i zabrać się za robotę. Na samą myśl jestem zmęczona...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosh a ja wstalam o 5 rano [emoji30][emoji42]Brawo TY
Ja też chyba muszę wkońcu wyjść z łóżka i zabrać się za robotę. Na samą myśl jestem zmęczona...
O 5 rano, biedactwo. Jak zawczesnie wstanę to się potem cały dzień źle czuję więc staram się spać do 10. A potem zanim się z łóżka wygrzebie to się 1 robi. Dobra uciekam zbudze swoje dziecko i bierzemy się za porządki...
O 6 musialam juz wyjechac na praktyki by zdazyc przed 7.. juz mi sie ziewa a gdzie tam do wieczoraO 5 rano, biedactwo. Jak zawczesnie wstanę to się potem cały dzień źle czuję więc staram się spać do 10. A potem zanim się z łóżka wygrzebie to się 1 robi. Dobra uciekam zbudze swoje dziecko i bierzemy się za porządki...
Cymera bardziej 3,5 miesiącaJa mam w pracy już wolne do 7 stycznia Znajoma mnie ostatnio pytała w którym miesiącu jestem i mnie zatkało mówię jej że 15 tydz a ona ale który to miesiąc ? .Po długim namyśle i obliczaniu na palcach wyszło że 4,5 miesiąca.