reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
W końcu się wzięłam za robotę [emoji23]
Ogarnęłam kuchnie póki co,a zmęczyłam się jakbym kilka km przebiegła :szok:

"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Czy ktos sie pod tym podpisuje?
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?

U mnie na ostatnim badaniu było 169 uderzeń na minutę - czyli że dziewczynka ;-) czekamy na następne usg może się już okaże:)

ja własnie się zważyłam 4,5 kg na plusie :( a gdzie tam do końca ciąży .

Spokojnie:) Te "minusowe" mamy będę szybko nadrabiać a Ty spokojnie, równomiernie :-)

ja też dziś się wreszcie zabieram za sprzątnie na pierwszy rzut idzie kuchnia .W szafkach nie sprzątam bo liczę że za miesiąc możne dwa się przeprowadzamy .Szukamy domu do wynajęcia bo teraz mieszkamy w bloku i takie małe mieszkanie mamy , klatka schodowa bardzo wąska , ciężko by mi było na 2 piętro z wózkiem wymanewrować

My w piątek wyjeżdżamy ale kuchnie i łazienke muszę ogarnąć przed wyjazdem... Będę musiała wykorzystać moje dziecko bo sama nie dam rady.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam i ja pazurki :) jeszcze tylko rzęsy dzis- obym wylezala :)

Któraś z Was pisala o mojej wadze startowej- w 8tyg w karcie ciazy mam wpisane 68 kg.

Idę Was nadrobić :)
Ja w pt robię paznokcie już się nie mogę doczekać:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry