cymera
Fanka BB :)
też mam 13 styczniaU nas połówkowe 13 stycznia, mam nadzieje ze szybko minie.
Mója prawdopodobnie dziewczynka ma tętno coś około 150 wiec się nie zgadza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mam 13 styczniaU nas połówkowe 13 stycznia, mam nadzieje ze szybko minie.
Mója prawdopodobnie dziewczynka ma tętno coś około 150 wiec się nie zgadza
Brawo TYW końcu się wzięłam za robotę [emoji23]
Ogarnęłam kuchnie póki co,a zmęczyłam się jakbym kilka km przebiegła
"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Czy ktos sie pod tym podpisuje?
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?
ja własnie się zważyłam 4,5 kg na plusie a gdzie tam do końca ciąży .
Ja w pt robię paznokcie już się nie mogę doczekaćMam i ja pazurki jeszcze tylko rzęsy dzis- obym wylezala
Któraś z Was pisala o mojej wadze startowej- w 8tyg w karcie ciazy mam wpisane 68 kg.
Idę Was nadrobić