Jeżeli jutro ukończysz 16 tygodni ciąży (tyle upłynęło od ostatniej miesiączki), to przy założeniu, że ciąża trwa 10 miesięcy (każdy miesiąc po 4 tygodnie), to właśnie jutro upłyną 4 miesiące ciąży A zatem zacznie się piąty miesiącno własnie dobrze obliczyłam bo ja jutro 16 tydz czyli 4,5 miesiąca za 2 tyg 5 miesięcy wskoczy
reklama
madireiro
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Was też dzisiaj głowa boli?
Ja umieram.. wzięlam już dwa paracetamole i nic... na naradzie myślałam że puszczę pawia
Oby wytrwać do końca dnia...
Przed ciążą cierpiałam na migreny i od trzech miesięcy ani razu nie bolała mnie głowa! Aż do dzisiaj... ciśnienie skacze czy jaki czort?
Ja umieram.. wzięlam już dwa paracetamole i nic... na naradzie myślałam że puszczę pawia
Przed ciążą cierpiałam na migreny i od trzech miesięcy ani razu nie bolała mnie głowa! Aż do dzisiaj... ciśnienie skacze czy jaki czort?
mlodamama21
Tez mnie czesto boli.. a jak juz zlapie tak trzyma caly dzien i nie raz nastepnego dnia rano dalej trzyma..i to tak, ze nie idzie funkcjonowacDziewczyny czy Was też dzisiaj głowa boli?
mlodamama21
No zgłupieć można jesteś 3,5 miesiąca w ciąży, więc innymi slowy jesteś w czwartym miesiącuJa już zgłupiałam od tych obliczeń , bo faktycznie w innym obliczeniu wychodzi że jestem 3,5 miesiąca ,a z tabeli wychodzi że 4,5 miesiąca to przecież miesiąc różnicy .
Bellax123!
bo ginekologiczne 5 ( ja tak samo) bo ciąża trwa 10 miesięcy. a jak przyjmujesz że trwa 9 to mniejJa już zgłupiałam od tych obliczeń , bo faktycznie w innym obliczeniu wychodzi że jestem 3,5 miesiąca ,a z tabeli wychodzi że 4,5 miesiąca to przecież miesiąc różnicy .
Moze to tylko chwilowe i zaraz przejdzie ja nigdy nie narzekałam na bóle głowy a odkąd jestem w ciąży juz z pięć razy mnie bolała.Dziewczyny czy Was też dzisiaj głowa boli?
Zając Czerwcowy
Tak...od rana. A od 11 na tyle silnie że wzięłam apap ale nie pomógł i zawinelam się z biura do domu... zaraz mi głową pęknie. Takiego bólu nigdy nie miałam. Leżę sobie i próbuje zasnąć.Dziewczyny czy Was też dzisiaj głowa boli?
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Kochane źle to liczycieno własnie dobrze obliczyłam bo ja jutro 16 tydz czyli 4,5 miesiąca za 2 tyg 5 miesięcy wskoczy
Na logikę . Bo już głupieje.
Ciąża trwa 40 tygodni. To 9 miesięcy.
4 i pół miesiąca to połowa ciąży czyli 20 tydzien. Od 14 do 17 tyg jest 4 miesiąc. Kończymy 4 miesiąc w 17 tygodniu. 18 tygodnia zaczynamy 5 miesiąc . 16 tydzień to nawet nie jest skończony 4 miesiąc. [emoji4]