reklama
U
użytkownik 167877
Gość
To zazdroszczę [emoji23][emoji106][emoji106] ja mam 3 kg na plusie . Przed ważyłam 52 kg teraz 55 kg. A ty ile przed ? [emoji9][emoji4]Mam 3 kg na minusie od wagi startowej, wtf ?!
Anulka.
Fanka BB :)
Szczerze zazdroszczę [emoji5]Mam 3 kg na minusie od wagi startowej, wtf ?!
madireiro
Szczerze zazdroszczę [emoji5]
Ja mam -5 kg od początku ciąży, ale waga wyjściowa większa niż Wasza
Z ciekawości zajrzałam do mamuś z poprzednich lat na wątki wagowe i taka ciekawostka: część mamuś traciła kg do 20 tc a potem zaczynały mocno przybierać. Pod koniec ciązy to już szło nawet +3 kg na tydzień (zatrzymanie wody) u niektórych. W efekcie większość miała na + pomiędzy 15 a 20 kg, niezależnie czy chudły na początku ciąży czy tyły, czy stały w miejscu.
Mój entuzjazm i radość z utraty tych 5 kg trochę oklapły... mając przed sobą perspektywę przybrania dodatkowych kg niezależnie od tego co jem.
Wniosek: niezależnie od utraty kg w pierwszym trymestrze i tak wszystkie przytyjemy :-) Zazwyczaj na końcu będziemy wielorybkami w podobnych przedziałach, więc głowa do góry Oczywiście są wyjątki i życzę nam abyśmy przytyły jak najmniej:-)
Zając Czerwcowy
To widzę że nie tylko ja chudne a nie rzygam i jem jak głupia pewnie przemiana materii nam się poprawiła i to dlatego
Arya88
Ja mam -5 kg od początku ciąży, ale waga wyjściowa większa niż Wasza
Z ciekawości zajrzałam do mamuś z poprzednich lat na wątki wagowe i taka ciekawostka: część mamuś traciła kg do 20 tc a potem zaczynały mocno przybierać. Pod koniec ciązy to już szło nawet +3 kg na tydzień (zatrzymanie wody) u niektórych. W efekcie większość miała na + pomiędzy 15 a 20 kg, niezależnie czy chudły na początku ciąży czy tyły, czy stały w miejscu.
Mój entuzjazm i radość z utraty tych 5 kg trochę oklapły... mając przed sobą perspektywę przybrania dodatkowych kg niezależnie od tego co jem.
Wniosek: niezależnie od utraty kg w pierwszym trymestrze i tak wszystkie przytyjemy :-) Zazwyczaj na końcu będziemy wielorybkami w podobnych przedziałach, więc głowa do góry Oczywiście są wyjątki i życzę nam abyśmy przytyły jak najmniej:-)
Ja tak miałam, schudłam najpierw 4kg a potem przytyłam 21 z czego 11 w ostatnim miesiącu - u mnie głownie to była woda, byłam tak spuchnięta, że ledwo chodziłam - pamiętam jak po cc worek od cewnika mi wymieniali co chwile tak schodziła ze mnie woda. W domu miałam już -9kg
Emkaa
Też tak myślę . A do tego paznokcie - moje naturalne wyglądają jak przedłużone. I włosy [emoji1]To widzę że nie tylko ja chudne a nie rzygam i jem jak głupia pewnie przemiana materii nam się poprawiła i to dlatego
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ja jak się na ostatniej wizycie ważyłam(3tyg temu) to miałam -1kg,zobaczymy jak jutro
Mi się w końcu cera zaczęła polepszać !!
Ja mam to samo . Cera robi mi się idealna wręcz . Za 2 tyg bd mieć jak pupcia niemowlaka [emoji23][emoji106][emoji106] i paznokcie mi rosną zdrowe i silne. A zawsze miałam problem z łamliwoscia . zaczynają się plusy ciąży [emoji23][emoji106][emoji106]