reklama
cymera
Fanka BB :)
okna przecieram od środka tylko ,bo jak wiadomo okna w Irlandii otwierają się na zewnątrz ,a ja mieszkam na 2 pietrze i ryzykować nie mam zamiaru .Irlandzki plus zero firanek i zasłon roletę można szmatką przetrzeć i posprzątane
madziarra21
Yoohoosek jaka sie będziesz denerwowała na ten prezent to i tak nie przyspieszy Ci wysyłki. Oni mają czas a teraz jeszcze pewnie nawał zamówień... synek pod choinką będzie miał pewnie inne prezenty jeszcze a Twój nawet jak dotrze po świętach to będzie wyjątkowo zapamiętany bo jeden a te w wigilię wszystkie razem hehe ja sobie tak tłumaczę bo dzisiaj małej zamówiłam i też podejrzewam, że nie zdąży dojść.
Rybacia ja bym z tą ospą nie ryzykowała. Teściowa nie wie jakie może to mieć konsekwencje dla Ciebie? Ah te teściowe [emoji14]
Ależ Wam zazdroszczę, że możecie tak sobie jeść na co macie ochotę buuu ;( moja matula dziś robiła bigos na święta i wyszedł jej taki pysznyyyy, że zjadłabym pół garnka a tylko mięsa trochę mogłam poskubać bo kapuchy by moje jelito nie zniosło. Jutro robimy krokiety i będzie powtórka z dziś bo smażone... aleeeee na tą pizzę mnie namowiłyście! Chociażby margaritta ale muszę ją jutro zjeść!
A co do fast foodow i chłopaka w brzuszku to mogę u siebie potwierdzić. Z Nikolą nie jadłam prawie nic z tych rzeczy a teraz od samego poczatku co jakiś czas mam taką ochotę ze nie mogę się powstrzymać. A to boxy, kebaby (bez surówki hehe) albo pizza (I juz sie nie mogę doczekać jutra hihi)
A z mniej przyjemnych rzeczy to któraś dziś pisała, że przyjaciółka poroniła... ja jutro muszę rano zawieźć kuzyna żonę do szpitala bo miała w piątek lyzeczkowanie i chyba coś schrzanili bo biedna ledwo chodzi a jak siada to mówi, że uczucie jakby jej szpilki wbijali w brzuch. I dzwoniła dzis do swojej lekarki to kazała jej przyjechać na ginekologie jutro o 10. Zdziwiło to że nie od razu Ale zobaczymy co jutro jej zrobią. Także znowu ginekologie odwiedzę. Mi że na jakieś usg sie załapię
Sorki że tyle na raz Ale mam czas na pisanie tylko wieczorem jak mała zaśnie bo jest na odwyku telefonicznym i przy niej staram sie komorki nie wyciągać
Rybacia ja bym z tą ospą nie ryzykowała. Teściowa nie wie jakie może to mieć konsekwencje dla Ciebie? Ah te teściowe [emoji14]
Ależ Wam zazdroszczę, że możecie tak sobie jeść na co macie ochotę buuu ;( moja matula dziś robiła bigos na święta i wyszedł jej taki pysznyyyy, że zjadłabym pół garnka a tylko mięsa trochę mogłam poskubać bo kapuchy by moje jelito nie zniosło. Jutro robimy krokiety i będzie powtórka z dziś bo smażone... aleeeee na tą pizzę mnie namowiłyście! Chociażby margaritta ale muszę ją jutro zjeść!
A co do fast foodow i chłopaka w brzuszku to mogę u siebie potwierdzić. Z Nikolą nie jadłam prawie nic z tych rzeczy a teraz od samego poczatku co jakiś czas mam taką ochotę ze nie mogę się powstrzymać. A to boxy, kebaby (bez surówki hehe) albo pizza (I juz sie nie mogę doczekać jutra hihi)
A z mniej przyjemnych rzeczy to któraś dziś pisała, że przyjaciółka poroniła... ja jutro muszę rano zawieźć kuzyna żonę do szpitala bo miała w piątek lyzeczkowanie i chyba coś schrzanili bo biedna ledwo chodzi a jak siada to mówi, że uczucie jakby jej szpilki wbijali w brzuch. I dzwoniła dzis do swojej lekarki to kazała jej przyjechać na ginekologie jutro o 10. Zdziwiło to że nie od razu Ale zobaczymy co jutro jej zrobią. Także znowu ginekologie odwiedzę. Mi że na jakieś usg sie załapię
Sorki że tyle na raz Ale mam czas na pisanie tylko wieczorem jak mała zaśnie bo jest na odwyku telefonicznym i przy niej staram sie komorki nie wyciągać
Anulka.
Nooo [emoji16] raz mniej raz bardziej ale jest [emoji21]Ja też mam cięty jezyk ale kalafior w głowie i niestety cięte riposty przychodzą mi do głowy po czasie [emoji3]
Czy Wy tez macie taka ochote na niezdrowe żarcie? ??
A za mną chodziły hamburgery to sobie zrobiłam [emoji4] na 100% mięsku wołowym mniam [emoji39]Ja mam ostatnio ciągle ochotę na chipsy tortilla chilli z biedronki raz w tygodniu muszę je zjeść[emoji39] a dziś od rana chodzi za mną pizza margarita [emoji39][emoji4]
Hi hi dobre [emoji1] Ale mnie zatkało i nic nie powiedziałam a powinnam szybko forum odpalić [emoji28][emoji28][emoji28]Trzeba było powiedzieć, ze jak ludzie gadają głupoty to bardzo często nagle na zawał umierają. A wiadomo jak ciężarna klątwę rzuci [emoji23]
Poza tym ja bym walnęła wprost " Czy to znaczy , że życzy Pani śmierci mojego dziecka ?"
Następnym razem się zastanowi jak cos powie.
Oczywiście trzymam [emoji109][emoji109][emoji109]
Hej dziewczyny, nadrobić was od wczoraj to nielada wyczyn Ja jestem u teściów na święta. To wspaniali ludzie. Teściowa przywitała mój mały brzuszek ogromną radością i głaskaniem , swoją drogą była bardziej czuła niż mój mąż... Biorę się za pracę na kompie i potem do was wrócę. Mi wróciły siły witalne i apetyt po ciężkim tygodniu mdłości. Aż się boje jaka będzie waga po świętach
Zając Czerwcowy
Ale fajnie ![emoji7]Poczułam przed chwilą dzidziusia, ale tak mocno! Aż krzyknęłam ze zdziwienia nie wiedziałam, że maluch już tak mocno potrafi [emoji173]️
Ja mam wieczną ochotę na lody. Pizze robię sama z tego przepisu:
Link do: Pizza | Kwestia Smaku
Za to wczoraj jadłam śledzie z żurawiną zagryzając arbuzem.
Link do: Pizza | Kwestia Smaku
Za to wczoraj jadłam śledzie z żurawiną zagryzając arbuzem.
Marciotek88
Dzień dobry,
Kobietki wiecie co z JustynaZbl? też nie pisze od kilku dni już...
Milego dnia!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Kobietki wiecie co z JustynaZbl? też nie pisze od kilku dni już...
Milego dnia!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama