yoohoosek
Fanka BB :)
Widzę że u Was przygotowania pełną parą:-)
My tylko ubraliśmy choinkę i nic nie robimy, bo wyjeżdżamy na święta w góry. Rodzinka wymyśliła eksperyment, aby zorganizować święta wyjazdowe w hotelu, więc wykupiony jest pakiet na tydzień all inclusiv w wariancie świątecznym. Średnio jestem przekonana do takiego rozwiązania, ale się uparli, więc jedziemy
Przynajmniej nie muszę myć okien
Ja ci zazdroszczę takich świat!
U nas niby tez bez spiny bo jedziemy do teściów, jedyne co to pierniczki zrobiliśmy z synem. Ale jakoś tak nie przepadam za świetami. Cała ta gonitwa, bieganie i wszystko kręci sie w okol żarcia. Np moja teściowa całe święta przygotowuje sama, nie chce żadnej pomocy, biega, wygania wszystkich z kuchni, spędza tam cały dzien, a potem pada, bo serce szwankuje jak odjeżdżamy to tylko mówi ze jak zwykle nie miała czasu zeby z nami posiedzieć, porozmawiać u pobawić sie z dziećmi. Dlatego uważam ze taki wyjazd to naprawdę super sprawa, spędzasz czas z rodzina, odpoczywasz, macie czas dla siebie!
Baw sie dobrze! I współczuje ze nie możesz do sauny, ja uwielbiam i tez by mnie korciło
Ja trochę staram sie sprzątać, ale to bardziej takie codzienne porządki. Niestety siły brak, niespełna półtoraroczne dziecko nie pomaga, wieczorami padam. A marzy mi sie taki generalny porządek. Moze przed czerwcem sie uda
Współczuje straty maleństwa u koleżanki. Cieżko w takiej sytuacji pomóc. Każdy jest inny, jedna osoba bedzie chciała unikać tematu i byc moze ciebie, bo Twoja rozwijająca sie ciąża bedzie u niej powodować wielki smutek, a inna byc moze wlasnie bedzie szukała kontaktu, a malutkie dziecko ktore za pół roku przyjdzie ba świat sa jej nadzieje ze tez niedługo zostanie mamą. Jeśli to dobra koleżanka zapytaj szczerze, czego teraz potrzebuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom