reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja miałam małą od razu na sobie - taką siną, przyduszoną, obwiniętą pępowiną . Może ten moment jest bardzo ważny dla tworzenia się więzi.

A co do mówienia do brzucha ja nie mowiłam w pierwszej ciąży, dla mnie była to abstrakcja , że tam naprawdę jest żywy człowiek. Czułam ruchy itd, ale tylko tyle.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Tyle się napisałam i mi się apka nagle zamknęła. Więc krótko.

U mnie była miłość od pierwszego wejrzenia i w ogóle przestało do mnie docierać co się dzieje dookoła
Strasznie się nakrecilam tylko żeby mi go nie podmienili więc dokładnie obejrzałam i zapamiętałam znaki szczególne i sprawdzałam potem czy po umyciu mi moje przynieśli xD

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Właśnie jestem po wizycie i co ? I jednak dziewczynka jestem w lekkim szoku muszę się z tym oswoić ale bardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze dzisiaj zdjęcie stopek
65c00d3d0144338f2c8e096c6da98bba.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fotka piekna❤ A u ciebie mial byc chlopak?
Ja czekam w kolejce na moja wizyte.
Mialam na 19.00 a jestem 5 w kolejce grrrr

Do góry