reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja miałam małą od razu na sobie - taką siną, przyduszoną, obwiniętą pępowiną . Może ten moment jest bardzo ważny dla tworzenia się więzi.

A co do mówienia do brzucha ja nie mowiłam w pierwszej ciąży, dla mnie była to abstrakcja , że tam naprawdę jest żywy człowiek. Czułam ruchy itd, ale tylko tyle.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Tyle się napisałam i mi się apka nagle zamknęła. Więc krótko.

U mnie była miłość od pierwszego wejrzenia i w ogóle przestało do mnie docierać co się dzieje dookoła
Strasznie się nakrecilam tylko żeby mi go nie podmienili więc dokładnie obejrzałam i zapamiętałam znaki szczególne i sprawdzałam potem czy po umyciu mi moje przynieśli xD

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Właśnie jestem po wizycie i co ? I jednak dziewczynka jestem w lekkim szoku muszę się z tym oswoić ale bardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze dzisiaj zdjęcie stopek
65c00d3d0144338f2c8e096c6da98bba.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fotka piekna❤ A u ciebie mial byc chlopak?
Ja czekam w kolejce na moja wizyte.
Mialam na 19.00 a jestem 5 w kolejce grrrr

Do góry