reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Fotka piekna[emoji173] A u ciebie mial byc chlopak?
Ja czekam w kolejce na moja wizyte.
Mialam na 19.00 a jestem 5 w kolejce grrrr
Powodzenia !

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Fotka piekna[emoji173] A u ciebie mial byc chlopak?
Ja czekam w kolejce na moja wizyte.
Mialam na 19.00 a jestem 5 w kolejce grrrr

Tak na ostatnim wizycie lekarz powiedział ze raczej chłopak ale potwierdzi na kolejnej ale dzisiaj powiedział ze dziewczynka :) dostałam nawet takie zdjęcie co jest między nogami :)
Paranoja z tym czekaniem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

owszem mamy czas , ale nowy temat jest potrzebny bo tutaj robi się bałagan .Czasami mnie nie ma na forum i ciężko mi przewertować wszystkie posty w tym wątku .Bo po 2 dniach potrafi być ich 300 a w tych 300 może jakaś złota porada nie ominie , a ja chłonę wszystkie wiadomości jak gąbka bo to moje pierwsze dziecko :)

Dzis dopiero dostalam dokumenty. Mam ustalony appointment na scan w szpitalu i do midwife.

Zgadzam się. Ja również czasem nie jestem w stanie nadrobić wszystkich wpisów a tak bardzo bym chciała...

A ja po ciężkim dniu w pracy. Okres przedświąteczny to dlamnie straszny czas [emoji53] dzis od 8-19 na wysokich obrotach. Już mam dosc!

Wiecie co tak się ostatnio zastanawiałam. Kiedy z takim maluchem Czerwcowym będzie można wyjść na spacer ? Odczekać ten przysłowiowy tydzień i ruszyć? Wcześniej werandowac ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Wiecie co tak się ostatnio zastanawiałam. Kiedy z takim maluchem Czerwcowym będzie można wyjść na spacer ? Odczekać ten przysłowiowy tydzień i ruszyć? Wcześniej werandowac ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Zależy od dziecka, pogody, i twojego podejścia. Ja z moja młoda urodzona w październiku wyszłam na 3 dzień w domu, wprawdzie na krótki spacerek, zostałam sama i musiałam wyjść do sklepu. Nawet wózka jeszcze nie miałam więc młoda na ręku. Jakieś 20min na powietrzu. Potem już regularnie wychodziliśmy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że już wcześniej będzie można :-) czerwiec zazwyczaj ma dobrą pogodę na ten pierwszy spacer ;-)

Jestem ciekawa czy uda mi się urodzić 10.06 wtedy miałabym urodzinowy prezent [emoji320]
(termin na 12.06) może się uda ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

p19u9jcg81ehxczt.png
Werandowac w czerwcu nie trzeba [emoji4] jak dojdziesz do siebie fizycznie, będzie ładna pogoda i dzidzia będzie zdrowa to idziesz [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry