reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurw... dziewczyny przewróciłam się... ślisko jak cholera i nie odśnieżone... teraz się strasznie boje o to moje maleństwo...

w57vyx8dubspq12k.png
Na doope czy na brzuch?

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Oddałam mocz ale chyba się nie wyrobią z wynikami do 16 No nic moja wina mam nadzieje ze lekarz nie będzie krzyczał .
Dzisiaj mam troszkę bieganiny s pogoda taka brzydka . Na szczęście przyszedł jeden z prezentów na który czekałam wiec jestem spokojniejsza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji1]

Pochwalić się muszę. Przed chwilą mój dzidziol zaserwował pierwszego porządnego kopniaka [emoji16] już sobie przypomniałam jakie to cudowne uczucie. Czekam na więcej [emoji16]

Poza tym jestem nienormalna. Wpadłam na głupi pomysł i zamówiłam mężowi pod choinkę ekspres do kawy za 2000 zł......trochę uzbieralam resztę pożyczyła babcia....kurde zawsze mi musi coś takiego przyjść do głowy. Nie powiem mężowi ile kosztował to może się nie wscieknie [emoji43][emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry