reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja marzę o la millou- też może mało praktyczne ale jakie piękne! ;)
A jakie drogie ;) na fb jest grupa gdzie można kupić używane ale ceny też kosmiczne - też o la millou marzę o
[emoji7]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Jeszcze co do dotykania brzucha... Maz, mama, siostra, przyjaciółka czy bliskie znajome ok. Ale jak mi z łapami przyleci ktoś kogo widzę 3 razy na oczy to chyba odstrzele [emoji12]wczoraj byliśmy w kinie i dobra koleżanka pierwsze co to dotknęła brzucha. Trochę krepujace ale ok. Natomiast w pt w pracy do znajomej która jest w ciąży i w kwietniu rodzi kolega nasz wcale nie taki zaprzyjaźniony siedział i macal po brzuchu...
A co do głaskania. Zdarza mi się siedzieć i go miziac to taki odruch ;) nic na niego nie poradzę;) tak samo jak idę i jest tłum ludzi pierwsze co łapie się za brzuch. :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej niedzielnie [emoji1] jak to jest ze mojego dziecka w tygodniu dobudzić nie mogę do przedszkola a dzisiaj o 6 była na nogach? Choć tyle że włączyła sobie bajki i oglądała [emoji4]

Zabieram się za obiad. Dziś moja kolej gotowania dla całej rodzinki [emoji19] w menu rosół z kury, a na drugie ziemniaczki, mizeria i
de volaie (chyba nie tak się pisze [emoji14])

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej niedzielnie [emoji1] jak to jest ze mojego dziecka w tygodniu dobudzić nie mogę do przedszkola a dzisiaj o 6 była na nogach? Choć tyle że włączyła sobie bajki i oglądała [emoji4]

Zabieram się za obiad. Dziś moja kolej gotowania dla całej rodzinki [emoji19] w menu rosół z kury, a na drugie ziemniaczki, mizeria i
de volaie (chyba nie tak się pisze [emoji14])

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Złośliwość to jest ;)
Mnie dziś naszlo na spaghetti carbonara albo na canneloni [emoji7]

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej witam się z rana :( miałam ciężką noc serce nierówno mi biło i to tak dziwnie jakby w brzuchu nie miałam potasu tylko magnez, coś dziwnego mi się robi jak przysne na lewej stronie

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :)

Zając jak się wczorajszy seans udał?

Ja dla synka w pierwszej ciazy kupiłam kocyk i plaska podusie z poofi i choć dość drogi cenowo, to jest boski. Do dzisiaj wygląda jak nowy, pomimo częstego prania. Z synkiem to w ogole mialam hopla na punckie szarości mięty i sówek, hihi. Ciekawe jak będzie teraz :)

Emkaa mi podobnie jak Tobie, raczej nikt oprócz Męża nie dotyka brzuszka i raczej tak sobie myślę, ze nie będzie to drazniace dla mnie nawet, gdy inne osoby będą to robić. Te osoby pewnie mają dobre zamiary dotykając brzuch, takie moje zdanie :) A jeśli chodzi o ciągłe glaskanie brzucha, to nawet położna na szkole rodzenia w pierwszej ciąży mówiła, abyśmy tego nie robiły, bo takie ciągle mizianie powoduje napinanie i skurcze macicy.

My popołudniu jedziemy na zakupy. Chce sobie kupić sukienkę na święta, nowy stanik, bo obecny już nieco przymaly jest. W CH będzie też Mikołaj, więc pewnie pokażemy synkowi, ucieszy się :)

Załączniki

• owl_packing-mid.jpg
    owl_packing-mid.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 76
  • dsc_1232-mid.jpg
    dsc_1232-mid.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Hej dziewczyny czytam o tej płci aż śniło mi się że byłam z B u gina i spytał się co tam jest w środku a lekarz z uśmiechem na twarzy "No chłopak Wam rośnie"
Nie wiem czy to przez to że każdy mi tak mówi czy proroczy [emoji13] Spokojnej niedzieli [emoji560]

34bwdqk340aowz3m.png

Do góry