reklama
Rybcia2309
Fanka BB :)
Moja od wózka była do dupy :/ teraz też szukam funkcjonalnej na razie szukam a jak siebie znam to kasy będzie mi żal :/
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
tynka2506
Ja dzisiaj dostałam od babci męża cały kartonik ubranek niestety większość różowych
Co do głaskania swojego brzucha ja czasem się na tym łapie, robie to mimowolnie ale szczerze to gdzieś mam to czy się to komuś podoba czy nie mój brzuch moje ciało moje dziecko. A nie uważam żeby głaskanie było społecznie naganne wiec będę to robić to jest moje dziecko niech czuje ze mamusia go kocha to tak jak by się komuś nie podobało ze przytula się swoje dziecko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do głaskania swojego brzucha ja czasem się na tym łapie, robie to mimowolnie ale szczerze to gdzieś mam to czy się to komuś podoba czy nie mój brzuch moje ciało moje dziecko. A nie uważam żeby głaskanie było społecznie naganne wiec będę to robić to jest moje dziecko niech czuje ze mamusia go kocha to tak jak by się komuś nie podobało ze przytula się swoje dziecko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daktyl2016
Suelen podwójne
Anulka.
Witam [emoji4]
Jestem po wizycie u gina. Wszystko ok, niestety Pan doktor powiedział że nie będzie zgadywal płci i nic mi nie powie [emoji21][emoji24] więc muszę czekać do połówkowych...
Spodni nie kupiłam [emoji34] same ogromniaste rozmiary były [emoji22]
Miłej niedzieli [emoji8]
Jestem po wizycie u gina. Wszystko ok, niestety Pan doktor powiedział że nie będzie zgadywal płci i nic mi nie powie [emoji21][emoji24] więc muszę czekać do połówkowych...
Miłej niedzieli [emoji8]
Beatko ja tez do niej napisalam ale sie nie odezwała..Widocznie ma ku temu powody.Dziewczyny a wroniasta sie odezwala? Bo pisalam do niej ale nie wiem czy przeoczylam wiadomosc czy nie odezwala się?
Wczoraj czytalam fajny artykul u mamyginekolog ze nie kazdy ginekolog moze znac sie na wszystkim.Tzn ze dobry poloznik nie do konca bedzie doskonalym diagnostykiem usg.Moj lekarz prowadzacy nawet nie probowal sprawdzac plci zobaczymy czy jutro da rade.Natomiast specjalista od genetyki prenatalnej z duza pewnoscia bo 90% powiedzial nam kto siedzi w moim brzuszku.Moral z tego taki ze to lepiej ze twoj lekarz nie zgaduje plci bo po co ma cie wprowadzac w blad.Ja tez dla pewnosci czekam na połówkoweWitam [emoji4]
Miłej niedzieli [emoji8]
Anulka.
No właśnie tak przemyslalam sprawę i już wolę nie wiedzieć wcale niż co wizytę dowiadywać się innej wersji [emoji38]Wczoraj czytalam fajny artykul u mamyginekolog ze nie kazdy ginekolog moze znac sie na wszystkim.Tzn ze dobry poloznik nie do konca bedzie doskonalym diagnostykiem usg.Moj lekarz prowadzacy nawet nie probowal sprawdzac plci zobaczymy czy jutro da rade.Natomiast specjalista od genetyki prenatalnej z duza pewnoscia bo 90% powiedzial nam kto siedzi w moim brzuszku.Moral z tego taki ze to lepiej ze twoj lekarz nie zgaduje plci bo po co ma cie wprowadzac w blad.Ja tez dla pewnosci czekam na połówkowe
reklama
Bellax123!
To super bo mi genetyk powiedział że ma 95% synuś, więc marne szanse że się pomyliłWczoraj czytalam fajny artykul u mamyginekolog ze nie kazdy ginekolog moze znac sie na wszystkim.Tzn ze dobry poloznik nie do konca bedzie doskonalym diagnostykiem usg.Moj lekarz prowadzacy nawet nie probowal sprawdzac plci zobaczymy czy jutro da rade.Natomiast specjalista od genetyki prenatalnej z duza pewnoscia bo 90% powiedzial nam kto siedzi w moim brzuszku.Moral z tego taki ze to lepiej ze twoj lekarz nie zgaduje plci bo po co ma cie wprowadzac w blad.Ja tez dla pewnosci czekam na połówkowe