reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A mi akurat la milou nie przypadło wgle do gustu. Tandetne te ich wzory . Jedynie ta seria pościeli , którą zaprojektowała Maja Bohosiewicz mi się podoba - kupiłabym dla córki .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dzień dobry.

Miałam dzisiaj fajny dzień, rano fryzjer, potem zakupy ubraniowe, popołudnie spędzone z moimi chłopakami u mamy :)

Co do dotykania brzucha to mi ani razu nikt nie dotknął bez pytania, chyba nie stwarzam takiej łagodnej aury delikatnie mówiąc ;) poza tym jak się takie coś zdarzy to ja na bank zareaguję, jak nie będziemy protestować to ludzie założą, że nam nie przeszkadza ;) też jeśli mam znajomą w ciąży to zawsze pytam czy mogę dotknąć.

7u223e3kwboc3bjp.png

Mnie ostatnio dotknela tesciowa... Bez pytania oczywiscie z zaskoczenia... Az mnie zmrozilo... Jak jeszcze raz cos takiego zrobi to jej cos powiem...

oar8s65gmlqg37sx.png

Mi nie przeszkadza jak ktoś dotykał brzucha , teraz mam taki mały , że nikt tego nie robi . Mój kolega przykładał kiedyś nawet ucho do brzucha. Mówił , że Nic nie słychać[emoji1]

Mnie bardzo drażni jak kobieta w ciąży siedzi i cały czas głaszcze swój brzuch. Oczywiście jak robi to sobie w domu to wszystko super , ale moja szwagierka potrafiła tak głaskać swoj nagi brzuch przez kilka godzin- u teściów, u nas w odwiedzinach, w sklepie , na ulicy. Wrrr [emoji37] .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry