reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja mam teraz tak, że jak nie zjem to mnie mdli a jak ziem to mnie mdli jeszcze bardziej. Apogeum jest wtedy , gdy się najem do oporu.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Hej dziewczynki ;)
Natalia - nie stresuj się, większość z Nas już po i zawsze po badaniach okazywało się, że dzieciątka zdrowe. U Ciebie nie może być inaczej :)

Wspominałyście coś o termach - ja byłam na cały dzień w 9tc. Konsultowałam z lekarzem. Powiedział, że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma przeciwskazań. Jedyne uwagi to wybór tych nieco chłodniejszych basenów i częste wychodzenie z wody. Ja wzięłam książkę, leniuchowałam na leżaku, co jakiś czas wchodziłam do wody na 20minut. Świetnie odpoczęłam :)

U mnie przedślubne szaleństwo, więc nie mam na nic czasu. Wczoraj zorientowaliśmy się, że został nam ostatni weekend na zakup niezbędnych rzeczy typu dekoracje, prezenty dla rodziców, korona itp. Później już święta, sylwester.. no i wesele. Zaczynam łapać chyba delikatny stresik.

Pozdrawiam Was cieplutko :*

Ciekawe co u Wroniastej znowu sie nie odzywa a miala robic badania pappa aby potwierdzic ryzyko.
Wroniasta jesli nas czytasz to daj znac jak wyniki!
Ja juz mysle o badaniach polowkowych i odliczam dni do 1,02 :) To bedzie 21tydzien.
Dzis cos kiepsko sie czuje i mam duzy bol w podbrzuszu i jakies kłócia tam w srodku o cwiczeniach nie ma co nawet myslec.
Te wszystkie celebrytki Lewandowskie to farciary ze nawet zdrowie im dopisuje nie to co my "zwykłe śmiertelniczki" ;)

Hej dziewczynki ;)
Natalia - nie stresuj się, większość z Nas już po i zawsze po badaniach okazywało się, że dzieciątka zdrowe. U Ciebie nie może być inaczej :)

Wspominałyście coś o termach - ja byłam na cały dzień w 9tc. Konsultowałam z lekarzem. Powiedział, że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma przeciwskazań. Jedyne uwagi to wybór tych nieco chłodniejszych basenów i częste wychodzenie z wody. Ja wzięłam książkę, leniuchowałam na leżaku, co jakiś czas wchodziłam do wody na 20minut. Świetnie odpoczęłam :)

U mnie przedślubne szaleństwo, więc nie mam na nic czasu. Wczoraj zorientowaliśmy się, że został nam ostatni weekend na zakup niezbędnych rzeczy typu dekoracje, prezenty dla rodziców, korona itp. Później już święta, sylwester.. no i wesele. Zaczynam łapać chyba delikatny stresik.

Pozdrawiam Was cieplutko :*
A kiedy ślub? Nie ma co się stresować;)
I ja tak planuje :) na godzinkę i wchodzić sobie do wody - 33 stopnie- na jakieś 15 minut :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png
[emoji110]

2nn33e3k5z1n9x89.png

Ja bym nie była taka pewna co do tych celebrytek pewnie cierpią tak jak my tylko do zdjęć się uśmiechają. Oczywiście jak każdej mamie życzę nudnej ciąży ale myśle ze początki są ciężkie dla większości nie ma co się oszukiwać. Na instagramie pełno zdjęć uśmiechniętych mamuśkę a jakoś nie wierze ze tak to wszystko bezbolesnie przechodzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym nie była taka pewna co do tych celebrytek pewnie cierpią tak jak my tylko do zdjęć się uśmiechają. Oczywiście jak każdej mamie życzę nudnej ciąży ale myśle ze początki są ciężkie dla większości nie ma co się oszukiwać. Na instagramie pełno zdjęć uśmiechniętych mamuśkę a jakoś nie wierze ze tak to wszystko bezbolesnie przechodzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie racja my też możemy się pomalować i uśmiechnąć do zdjęcia a rzeczywistość rzeczywistością [emoji23]

2nn33e3k5z1n9x89.png

Do góry