reklama
camel
Fanka BB :)
Na mnie przekaski nie dzoalaja...nawet zakupilam batoniki musli ale lagodzi bol na chwilke tylko...A ja się wycwanilam i na mdłości te co 2 godziny mam że sobą żelki albo krakersy w kieszeni
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
camel
Musze zatem zrobic napad na Biedrone lub Lidla....
aanjaa
Hej dziewczynki
Natalia - nie stresuj się, większość z Nas już po i zawsze po badaniach okazywało się, że dzieciątka zdrowe. U Ciebie nie może być inaczej
Wspominałyście coś o termach - ja byłam na cały dzień w 9tc. Konsultowałam z lekarzem. Powiedział, że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma przeciwskazań. Jedyne uwagi to wybór tych nieco chłodniejszych basenów i częste wychodzenie z wody. Ja wzięłam książkę, leniuchowałam na leżaku, co jakiś czas wchodziłam do wody na 20minut. Świetnie odpoczęłam
U mnie przedślubne szaleństwo, więc nie mam na nic czasu. Wczoraj zorientowaliśmy się, że został nam ostatni weekend na zakup niezbędnych rzeczy typu dekoracje, prezenty dla rodziców, korona itp. Później już święta, sylwester.. no i wesele. Zaczynam łapać chyba delikatny stresik.
Pozdrawiam Was cieplutko :*
Natalia - nie stresuj się, większość z Nas już po i zawsze po badaniach okazywało się, że dzieciątka zdrowe. U Ciebie nie może być inaczej
Wspominałyście coś o termach - ja byłam na cały dzień w 9tc. Konsultowałam z lekarzem. Powiedział, że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma przeciwskazań. Jedyne uwagi to wybór tych nieco chłodniejszych basenów i częste wychodzenie z wody. Ja wzięłam książkę, leniuchowałam na leżaku, co jakiś czas wchodziłam do wody na 20minut. Świetnie odpoczęłam
U mnie przedślubne szaleństwo, więc nie mam na nic czasu. Wczoraj zorientowaliśmy się, że został nam ostatni weekend na zakup niezbędnych rzeczy typu dekoracje, prezenty dla rodziców, korona itp. Później już święta, sylwester.. no i wesele. Zaczynam łapać chyba delikatny stresik.
Ciekawe co u Wroniastej znowu sie nie odzywa a miala robic badania pappa aby potwierdzic ryzyko.
Wroniasta jesli nas czytasz to daj znac jak wyniki!
Ja juz mysle o badaniach polowkowych i odliczam dni do 1,02 To bedzie 21tydzien.
Dzis cos kiepsko sie czuje i mam duzy bol w podbrzuszu i jakies kłócia tam w srodku o cwiczeniach nie ma co nawet myslec.
Te wszystkie celebrytki Lewandowskie to farciary ze nawet zdrowie im dopisuje nie to co my "zwykłe śmiertelniczki"
Wroniasta jesli nas czytasz to daj znac jak wyniki!
Ja juz mysle o badaniach polowkowych i odliczam dni do 1,02 To bedzie 21tydzien.
Dzis cos kiepsko sie czuje i mam duzy bol w podbrzuszu i jakies kłócia tam w srodku o cwiczeniach nie ma co nawet myslec.
Te wszystkie celebrytki Lewandowskie to farciary ze nawet zdrowie im dopisuje nie to co my "zwykłe śmiertelniczki"
Zając Czerwcowy
A kiedy ślub? Nie ma co się stresowaćHej dziewczynki
I ja tak planuje na godzinkę i wchodzić sobie do wody - 33 stopnie- na jakieś 15 minut
[emoji110]Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze
tynka2506
Ja bym nie była taka pewna co do tych celebrytek pewnie cierpią tak jak my tylko do zdjęć się uśmiechają. Oczywiście jak każdej mamie życzę nudnej ciąży ale myśle ze początki są ciężkie dla większości nie ma co się oszukiwać. Na instagramie pełno zdjęć uśmiechniętych mamuśkę a jakoś nie wierze ze tak to wszystko bezbolesnie przechodzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
W sumie racja my też możemy się pomalować i uśmiechnąć do zdjęcia a rzeczywistość rzeczywistością [emoji23]Ja bym nie była taka pewna co do tych celebrytek pewnie cierpią tak jak my tylko do zdjęć się uśmiechają. Oczywiście jak każdej mamie życzę nudnej ciąży ale myśle ze początki są ciężkie dla większości nie ma co się oszukiwać. Na instagramie pełno zdjęć uśmiechniętych mamuśkę a jakoś nie wierze ze tak to wszystko bezbolesnie przechodzę