emkamat10
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby w ciąży nie powinno się , trzymanie długo rąk w górze może powodować omdelenia. Mojej koleżance tak lekarz mówił jak chciała zmieniać firanki. Skoro czujesz się dobrze to nie ma powodu do zmartwienia.Dziewczyny a tak z innej beczki co myślicie o wieszaniu firanek? Bo ja wieszalam w sobotę mąż mnie asekurowal trzymał firanki a ja tylko lapalam na żabki i czułam się dobrze po tym wieszaniu a dzisiaj ciotka mnie wystarczyła bo powiedziała że to zabronione i tak się zastanawiam czy to prawda czy wszystko z umiarem? [emoji6][emoji16]
Czytałam. Teraz na tych wszystkich porodówkach na których i tak standard był niski poleci jeszcze w dół.
Ja bym nie była taka pewna co do tych celebrytek pewnie cierpią tak jak my tylko do zdjęć się uśmiechają. Oczywiście jak każdej mamie życzę nudnej ciąży ale myśle ze początki są ciężkie dla większości nie ma co się oszukiwać. Na instagramie pełno zdjęć uśmiechniętych mamuśkę a jakoś nie wierze ze tak to wszystko bezbolesnie przechodzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierwszy raz słyszę o czymś takim. Chyba twoja ciocia delikatnie przesadza. Może bardziej chodzi o to aby nie spaść.Dziewczyny a tak z innej beczki co myślicie o wieszaniu firanek? Bo ja wieszalam w sobotę mąż mnie asekurowal trzymał firanki a ja tylko lapalam na żabki i czułam się dobrze po tym wieszaniu a dzisiaj ciotka mnie wystarczyła bo powiedziała że to zabronione i tak się zastanawiam czy to prawda czy wszystko z umiarem? [emoji6][emoji16]
Na tym etapie... myślę że spoko. Pamiętam że moja mama wieszala firanki jak chciała szybciej urodzić moja siostrę moja koleżanka w 20 tyg ciązy też wieszala i plamila. Przed chwilą oglądałam relacje mamyginekolog- hmmm no można ale nie polecana mówiła że to może za nas zrobić ktoś innyDziewczyny a tak z innej beczki co myślicie o wieszaniu firanek? Bo ja wieszalam w sobotę mąż mnie asekurowal trzymał firanki a ja tylko lapalam na żabki i czułam się dobrze po tym wieszaniu a dzisiaj ciotka mnie wystarczyła bo powiedziała że to zabronione i tak się zastanawiam czy to prawda czy wszystko z umiarem? [emoji6][emoji16]
Powiem wam dziewczyny że mam dość tych wszystkich lekarzy, Zusu i tego wszystkiego.Czytałam. Teraz na tych wszystkich porodówkach na których i tak standard był niski poleci jeszcze w dół.