reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png
musi być dobrze, ja też jutro przełożyli mi na 10:30 juuuupi, bo miałam mieć o 17:45

reklama
Ja miałam przewijak na łożeczku i nie cierpiałam tego rozwiązania, ale to bardzej kwestia gustu :) Dla mnie dzieciak był taki zamknięty w tym łóżeczku. Wiadomo można zdjemować ale ja teraz chce kupić przewijak, wiadziałam w IKEA są fajne a potem można z nich zrobić komodę. Zobaczymy jeszcze jak nam wyjdzie z rozplanowaniem wszystkiego w sypialni , bo mimo tego , że jest duża to trudno upchnąć tyle rzeczy. Chcemy mieć na razie dziecko przy sobie- kwestia lenistwa [emoji1] a potem może zbierzemy się za wyszykowanie góry i jakiś pokoik zrobimy dla nowego członka rodziny.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png
Przecież to oczywiste że wszystko będzie dobrze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej, powodzenia dla wizytujacych..mnie jeszcze muli a szczegolnie jak mam przerwe w jedzniu dluzsza niz 2h... Ale z drugiej strony nie mam weny co jesc bo na nic nie mam ochoty... Powiedzcie gdzie wy kupujecie arbuzy bo u mnie brak w marketach...a jak kupilam to taki jak ogorek zielony..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, powodzenia dla wizytujacych..mnie jeszcze muli a szczegolnie jak mam przerwe w jedzniu dluzsza niz 2h... Ale z drugiej strony nie mam weny co jesc bo na nic nie mam ochoty... Powiedzcie gdzie wy kupujecie arbuzy bo u mnie brak w marketach...a jak kupilam to taki jak ogorek zielony..

A ja się wycwanilam i na mdłości te co 2 godziny mam że sobą żelki albo krakersy w kieszeni ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama

Ja kupuje w biedronce, ale są bardzo dojrzałe. W lidlu też są.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry