reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png
musi być dobrze, ja też jutro przełożyli mi na 10:30 juuuupi, bo miałam mieć o 17:45

reklama
Ja miałam przewijak na łożeczku i nie cierpiałam tego rozwiązania, ale to bardzej kwestia gustu :) Dla mnie dzieciak był taki zamknięty w tym łóżeczku. Wiadomo można zdjemować ale ja teraz chce kupić przewijak, wiadziałam w IKEA są fajne a potem można z nich zrobić komodę. Zobaczymy jeszcze jak nam wyjdzie z rozplanowaniem wszystkiego w sypialni , bo mimo tego , że jest duża to trudno upchnąć tyle rzeczy. Chcemy mieć na razie dziecko przy sobie- kwestia lenistwa [emoji1] a potem może zbierzemy się za wyszykowanie góry i jakiś pokoik zrobimy dla nowego członka rodziny.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png
Przecież to oczywiste że wszystko będzie dobrze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej, powodzenia dla wizytujacych..mnie jeszcze muli a szczegolnie jak mam przerwe w jedzniu dluzsza niz 2h... Ale z drugiej strony nie mam weny co jesc bo na nic nie mam ochoty... Powiedzcie gdzie wy kupujecie arbuzy bo u mnie brak w marketach...a jak kupilam to taki jak ogorek zielony..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, powodzenia dla wizytujacych..mnie jeszcze muli a szczegolnie jak mam przerwe w jedzniu dluzsza niz 2h... Ale z drugiej strony nie mam weny co jesc bo na nic nie mam ochoty... Powiedzcie gdzie wy kupujecie arbuzy bo u mnie brak w marketach...a jak kupilam to taki jak ogorek zielony..

A ja się wycwanilam i na mdłości te co 2 godziny mam że sobą żelki albo krakersy w kieszeni ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama

Ja kupuje w biedronce, ale są bardzo dojrzałe. W lidlu też są.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry