reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Pani Higienistka hej,witamy :)
Zając Czerwcowy gratuluje podwyżki,tylko pozazdrościć :D
Arya88 co do grupy krwi. Twój mąż ma dodatnią,czy ujemną??

Hihi a ja wczoraj pierwszy raz (w empiku)skorzyłam z przywileju nie stania w kolejce :)

U mnie pomarańcze, jabłka, mandarynki i migdały:)

p19u9jcg81ehxczt.png
Migdały mi życie ratowały jak mialam mdłości :D a teraz juz patrzec na nie nie moge

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png

W takim razie trzymam kciuk, ale nie stresuj się. Jeśli na coś nie mamy wpływu to nie warto sie tym stresować jeśli mamy wpływ to sie nie stresujemy tylko to zmienmy. Tutaj raczej w grę wchodzi to pierwsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zachcianki, to ja serek Camembert :)
Dzisiaj mamy pracę domową z przedszkola - wykonaj ozdobę świąteczną na choinkę, no i oglądam filmiki instruktażowe, żeby było ładnie i łatwo.
No niestety u nas przewijak się nie sprawdził, tak samo jak kosze Mojżesza, kołyski i inne mniej bądź bardziej przydatne gadżety. Nauczona doświadczeniem, nie kupuję teraz.

Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze

w4sqskjo6e3xshfe.png
Zaciskam i trzymam mocno!! Wszystko napewno bedzie dobrze [emoji8]

reklama
Do góry