reklama
motylek05
Fanka BB :)
Natalia91
Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze
tynka2506
W takim razie trzymam kciuk, ale nie stresuj się. Jeśli na coś nie mamy wpływu to nie warto sie tym stresować jeśli mamy wpływ to sie nie stresujemy tylko to zmienmy. Tutaj raczej w grę wchodzi to pierwsze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak zachcianki, to ja serek Camembert
Dzisiaj mamy pracę domową z przedszkola - wykonaj ozdobę świąteczną na choinkę, no i oglądam filmiki instruktażowe, żeby było ładnie i łatwo.
No niestety u nas przewijak się nie sprawdził, tak samo jak kosze Mojżesza, kołyski i inne mniej bądź bardziej przydatne gadżety. Nauczona doświadczeniem, nie kupuję teraz.
Dzisiaj mamy pracę domową z przedszkola - wykonaj ozdobę świąteczną na choinkę, no i oglądam filmiki instruktażowe, żeby było ładnie i łatwo.
No niestety u nas przewijak się nie sprawdził, tak samo jak kosze Mojżesza, kołyski i inne mniej bądź bardziej przydatne gadżety. Nauczona doświadczeniem, nie kupuję teraz.
motylek05
Zaciskam i trzymam mocno!! Wszystko napewno bedzie dobrze [emoji8]Dziewczyny jutro prenatalne mam takiego stresa że od rana siedzę w ubikacji jak tylko coś zjem...wiem że stres nie jest dobry dla maleństwa ale w moim przypadku po ostatnich takich badaniach usłyszeliśmy że mój synek był chory i mimo że na niego bardzo czekaliśmy to serduszko przestało bić...teraz niby jestem pozytywnie nastawiona ale dzisiaj jednak nerwy wzięły górę...dobrze ze badania o 8.15 rano...proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było tym razem dobrze
reklama
motylek05