reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry.

Jestem przeziębiona, gardło mnie boli, synek od czwartku brak apetytu, gardło też czerwone, a dzisiaj wymiotował :/ słabiutki taki - jak ja nie cierpię jesieni!

Co do witamin to mi lekarz powiedział, że nie muszę nic brać (mdłości) a co do tego zastrzyku to nic mi nie mowił, a tez mam rh-

Miłego dnia

7u223e3kwboc3bjp.png
Zdrówka dla Ciebie i synka! [emoji8]

reklama
A mnie dopadł wilczy głód! Co godzinę, albo i częściej bym jadła. Nie wyrabiam. Dobrze, że nie ciągnie mnie do słodkiego ale to też nie jest zbyt fajne. Macie coś podobnego ? Jak żyć? [emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj mam podobnie! Musze co mniej-więcej co 2 godz. Coś zjeci. Aż sie boje co to bedzie jak bede tak caly czas jadła.dobrze ze chociaz na słodkie niemoge patrzeć,

Oj mam podobnie! Musze co mniej-więcej co 2 godz. Coś zjeci. Aż sie boje co to bedzie jak bede tak caly czas jadła.dobrze ze chociaz na słodkie niemoge patrzeć,

Nie chce wyglądać jak wieloryb zaraz ale kurcze jak nie zjem to od razu mi nie dobrze i nie do życia [emoji26]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja osobiście uważam że przewijak jest mi nie potrzebny ,kupię taką matę za parę groszy ,i takiego małego bąbla można wszędzie przebrać , na łóżku na kanapie Podobała mi się taka koncepcja i miałam kupić coś takiego , pod przewijakiem jest wanienka ale to tylko miejsce zajmuje .Zobacz załącznik 787242
Ja miałam przewijak na łóżeczko i dla mojego kręgosłupa idealne rozwiązanie!

reklama
Do góry