reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zając my jak jedziemy na termy to zawsze na cały dzień bo mamy jakieś 130 km więc nie opłaca się na godzinkę. Ech chyba będę musiała przeżyć i dopiero się wybierzemy jak dzidziol się urodzi [emoji4]

Arya ja właśnie też odstawilam witaminy bo wymiotuje po nich. Idę w piątek do gina to muszę dopytać.

Kurde a ja leżę, a tyle sprzątania [emoji35]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy 30 km do Mszczonowa :) więc sobie skaczemy- znaczy teraz częściej mąż;)
Kostium muszę kupić [emoji33] Bo z mojego to mi chyba cycki wypłyną[emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja osobiście uważam że przewijak jest mi nie potrzebny ,kupię taką matę za parę groszy ,i takiego małego bąbla można wszędzie przebrać , na łóżku na kanapie Podobała mi się taka koncepcja i miałam kupić coś takiego , pod przewijakiem jest wanienka ale to tylko miejsce zajmuje .Zobacz załącznik 787242
Ja też kupię mate na komodke :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Witam,
czy można się dołączyć do was?
Mam termin na 5.06, spodziewam się drugiego dziecka i prawdopodobnie również dziewuszka.
Jestem z Warszawy :)
Witamy ;-)
Dziewczyny dostałam Podwyżkę! Niby tylko 250 zł do ręki ale to cud bo w firmie kiepsko się dzieje a chyba pierwszy raz w historii zdarzyło się żeby dali ciężarnej podwyżkę! :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Super! Na ziemi nie leży więc i z takiej kwoty był się cieszyła ;-) :-)
Pozazdrościć ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy ;-)

Super! Na ziemi nie leży więc i z takiej kwoty był się cieszyła ;-) :-)
Pozazdrościć ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie ! A wracam z macierzynskiego i mam wyższa pensje. A przez ten rok jakoś się da radę no nie ja jedna :) Także jestem szczęśliwym człowiekiem:)
A aaa a i więcej że schudłam przez miesiąc? Dziwnie bo nie rzygam ni nic... a miesiąc temu ważyłam 58.5 a teraz ważę 56.7...

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny dostałam Podwyżkę! Niby tylko 250 zł do ręki ale to cud bo w firmie kiepsko się dzieje a chyba pierwszy raz w historii zdarzyło się żeby dali ciężarnej podwyżkę! :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Jak ciężarna zdolniacha to i podwyższa jest ! [emoji173] gratuluję i zazdroszczę!-ale tak zdrowo [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry