reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Lepiej zapytaj lekarza. Ja czytałam że w ciązy nie wolno ani do sauny ani na ciepłe baseny. Np zdecydowanie nie jest to wskazane dla osób z wysokim ciśnieniem. Lpiej się upewnić.
Ale do sauny bym nie poszła:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D
Ja to będę miała komodke i na tym przewijak i pampery w szufladce :) wanienka, ewentualnie stojak, łóżeczko, pościele, pieluszki bambusowe :) oj duuuzooo;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry.

Jestem przeziębiona, gardło mnie boli, synek od czwartku brak apetytu, gardło też czerwone, a dzisiaj wymiotował :/ słabiutki taki - jak ja nie cierpię jesieni!

Co do witamin to mi lekarz powiedział, że nie muszę nic brać (mdłości) a co do tego zastrzyku to nic mi nie mowił, a tez mam rh-

Miłego dnia

7u223e3kwboc3bjp.png

U nas pada moje samopoczucie jest kiepskie zdenerwowali mnie w pracy bo nie chcą wypłacić całości wynagrodzenia cześć Miałam niestety pod stołem chciałam niejednokrotnie żeby dali mi całość na umówię bo wiedzieli ze chce zajść w ciąże ale nie dali a teraz robi problemy chcą iść ze mną na kompromis nie wiem na czym on miał by miał polegać, bo oczywiście czekali aż ja zadzwonię, popłakałam się bo nie wytrzymałam i rzuciłam szefowi słuchawka, w czwartek zaprosili mnie na spotkanie opłatkowe ale w takiej sytuacji chyba nie pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem o czym mówisz bo miałam to samo. 600 do koperty i teraz mogę tylko pomarzyć. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Zając my jak jedziemy na termy to zawsze na cały dzień bo mamy jakieś 130 km więc nie opłaca się na godzinkę. Ech chyba będę musiała przeżyć i dopiero się wybierzemy jak dzidziol się urodzi [emoji4]

Arya ja właśnie też odstawilam witaminy bo wymiotuje po nich. Idę w piątek do gina to muszę dopytać.

Kurde a ja leżę, a tyle sprzątania [emoji35]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie dopadł wilczy głód! Co godzinę, albo i częściej bym jadła. Nie wyrabiam. Dobrze, że nie ciągnie mnie do słodkiego ale to też nie jest zbyt fajne. Macie coś podobnego ? Jak żyć? [emoji23]

Mam tak samo [emoji16] Słodycze mogą nie istnieć ale niech mi ktoś mięso zabierze albo kluski [emoji28]no normalnie nie odpowiadam za siebie

16udskjopmtfyunf.png

Mam tak samo [emoji16] Słodycze mogą nie istnieć ale niech mi ktoś mięso zabierze albo kluski [emoji28]no normalnie nie odpowiadam za siebie

16udskjopmtfyunf.png
To ja jeszcze nie tak mięso, ale niech mi ktoś weźmie pomidory , chleb , i wszystko co mączne albo zupy ... to chyba źle skończy się jego czas [emoji23][emoji16]

reklama
kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D
Ja osobiście uważam że przewijak jest mi nie potrzebny ,kupię taką matę za parę groszy ,i takiego małego bąbla można wszędzie przebrać , na łóżku na kanapie Podobała mi się taka koncepcja i miałam kupić coś takiego , pod przewijakiem jest wanienka ale to tylko miejsce zajmuje .
111.jpeg

Załączniki

• 111.jpeg
    111.jpeg
    43,6 KB · Wyświetleń: 356
Do góry