reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pogoda do bani, moje samopoczucie do bani.. Noc nie przespana a o 8 juz w pracy [emoji45] w taki dzien chętnie bym w domu powiedziała , a tu jeszcze tyle pracy.

reklama
dołączam do niewsypanych, z jednego synka na drugiego inhalacje co 2 godziny leki jak dla słoni :/ dusiło go jak cholera noooo cóż takie uroki matki, grunt, że nie skończyło się szpitalem...my jutro wizyta strraszni9e nie mogę się doczekać zwłaszcza, że poza brzuchem nie czuję, że w ciąży jestem, no i nerwowa bardzo jestem...ciekawe co wyjdzie

U nas pada moje samopoczucie jest kiepskie zdenerwowali mnie w pracy bo nie chcą wypłacić całości wynagrodzenia cześć Miałam niestety pod stołem chciałam niejednokrotnie żeby dali mi całość na umówię bo wiedzieli ze chce zajść w ciąże ale nie dali a teraz robi problemy chcą iść ze mną na kompromis nie wiem na czym on miał by miał polegać, bo oczywiście czekali aż ja zadzwonię, popłakałam się bo nie wytrzymałam i rzuciłam szefowi słuchawka, w czwartek zaprosili mnie na spotkanie opłatkowe ale w takiej sytuacji chyba nie pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam ;) ja tez tesknie a bylismy chyba wlasnie tez wrzesien. ale naczytalam się że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma zastrzeżeń - zapytam dziś. Wiadomo nie na 2 godziny ale tak na godzinkę z przerwami...to tylko dobrze mi zrobi na kręgosłup;) A przerwa świąteczna jest idealnym momentem na odwiedzenie term ;)
A co do maści... może spróbuj zwykły amol rozgrzewający ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Lepiej zapytaj lekarza. Ja czytałam że w ciązy nie wolno ani do sauny ani na ciepłe baseny. Np zdecydowanie nie jest to wskazane dla osób z wysokim ciśnieniem. Lpiej się upewnić.

kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D

kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D
No bez wanienki to sobie nie wyobrażam, bez przewijajaka też [emoji4] za to kosz na pampersy uważam za nie potrzebny [emoji55] U mnie przy 4 osobach a niedługo przy 5 [emoji38] jest tego tyle że starsza córa i tak dyga z workiem raz dziennie

16udskjopmtfyunf.png

U nas pada moje samopoczucie jest kiepskie zdenerwowali mnie w pracy bo nie chcą wypłacić całości wynagrodzenia cześć Miałam niestety pod stołem chciałam niejednokrotnie żeby dali mi całość na umówię bo wiedzieli ze chce zajść w ciąże ale nie dali a teraz robi problemy chcą iść ze mną na kompromis nie wiem na czym on miał by miał polegać, bo oczywiście czekali aż ja zadzwonię, popłakałam się bo nie wytrzymałam i rzuciłam szefowi słuchawka, w czwartek zaprosili mnie na spotkanie opłatkowe ale w takiej sytuacji chyba nie pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też połowę pensji miałam pod stołem i teraz nie mam :( dlatego chciałam jak najdłużej pracować a tu dooopa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lepiej zapytaj lekarza. Ja czytałam że w ciązy nie wolno ani do sauny ani na ciepłe baseny. Np zdecydowanie nie jest to wskazane dla osób z wysokim ciśnieniem. Lpiej się upewnić.
Zapytałam, naczytalam się. Ciąża przebiega prawidłowo nie ma przeciwwskazań. Mam się tylko zabezpieczyć lactovaginalem. Tym bardziej że ja nie rezygnowalam w ogóle z ciepłych, długich kąpieli :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry