reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pogoda do bani, moje samopoczucie do bani.. Noc nie przespana a o 8 juz w pracy [emoji45] w taki dzien chętnie bym w domu powiedziała , a tu jeszcze tyle pracy.

reklama
dołączam do niewsypanych, z jednego synka na drugiego inhalacje co 2 godziny leki jak dla słoni :/ dusiło go jak cholera noooo cóż takie uroki matki, grunt, że nie skończyło się szpitalem...my jutro wizyta strraszni9e nie mogę się doczekać zwłaszcza, że poza brzuchem nie czuję, że w ciąży jestem, no i nerwowa bardzo jestem...ciekawe co wyjdzie

U nas pada moje samopoczucie jest kiepskie zdenerwowali mnie w pracy bo nie chcą wypłacić całości wynagrodzenia cześć Miałam niestety pod stołem chciałam niejednokrotnie żeby dali mi całość na umówię bo wiedzieli ze chce zajść w ciąże ale nie dali a teraz robi problemy chcą iść ze mną na kompromis nie wiem na czym on miał by miał polegać, bo oczywiście czekali aż ja zadzwonię, popłakałam się bo nie wytrzymałam i rzuciłam szefowi słuchawka, w czwartek zaprosili mnie na spotkanie opłatkowe ale w takiej sytuacji chyba nie pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam ;) ja tez tesknie a bylismy chyba wlasnie tez wrzesien. ale naczytalam się że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma zastrzeżeń - zapytam dziś. Wiadomo nie na 2 godziny ale tak na godzinkę z przerwami...to tylko dobrze mi zrobi na kręgosłup;) A przerwa świąteczna jest idealnym momentem na odwiedzenie term ;)
A co do maści... może spróbuj zwykły amol rozgrzewający ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Lepiej zapytaj lekarza. Ja czytałam że w ciązy nie wolno ani do sauny ani na ciepłe baseny. Np zdecydowanie nie jest to wskazane dla osób z wysokim ciśnieniem. Lpiej się upewnić.

kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D

kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D
No bez wanienki to sobie nie wyobrażam, bez przewijajaka też [emoji4] za to kosz na pampersy uważam za nie potrzebny [emoji55] U mnie przy 4 osobach a niedługo przy 5 [emoji38] jest tego tyle że starsza córa i tak dyga z workiem raz dziennie

16udskjopmtfyunf.png

U nas pada moje samopoczucie jest kiepskie zdenerwowali mnie w pracy bo nie chcą wypłacić całości wynagrodzenia cześć Miałam niestety pod stołem chciałam niejednokrotnie żeby dali mi całość na umówię bo wiedzieli ze chce zajść w ciąże ale nie dali a teraz robi problemy chcą iść ze mną na kompromis nie wiem na czym on miał by miał polegać, bo oczywiście czekali aż ja zadzwonię, popłakałam się bo nie wytrzymałam i rzuciłam szefowi słuchawka, w czwartek zaprosili mnie na spotkanie opłatkowe ale w takiej sytuacji chyba nie pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też połowę pensji miałam pod stołem i teraz nie mam :( dlatego chciałam jak najdłużej pracować a tu dooopa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lepiej zapytaj lekarza. Ja czytałam że w ciązy nie wolno ani do sauny ani na ciepłe baseny. Np zdecydowanie nie jest to wskazane dla osób z wysokim ciśnieniem. Lpiej się upewnić.
Zapytałam, naczytalam się. Ciąża przebiega prawidłowo nie ma przeciwwskazań. Mam się tylko zabezpieczyć lactovaginalem. Tym bardziej że ja nie rezygnowalam w ogóle z ciepłych, długich kąpieli :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry