reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiecie co- paznokcie mi się wzmocniły [emoji7]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
1140 zl w obie str za osobe rezerwujac w tym tyg..3 mies wczesniej duzo taniej..nwm gdzie Ty takie linie drogie wynalazlas..moj brat wiele lat tam pracowal i teraz znajomi wiec zazwyczsj ja im kupuje bilety
Ja mieszkam na południu Irlandii , Dublin to największe lotnisko ale ja mam prawie 500 km

tez tak macie? otwieracie mega głodne lodówkę i nagle wam się cofa na widok żarcia? :D

cd37f483ea207ac04ad12df667b76925.gif
Ja tak wczoraj miałam... byliśmy w makro na zakupach i byłam tak głodna ale to tak że aż mnie skręcalo. No i co bym chciała zjeść. Cokolwiek mi mąż nie proponował nie fuj fuj. W końcu utrwalać chleba i zapchalam się chlebem [emoji12]

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny doradźcie mi. Kilka miesięcy temu rozjaśniałam sobie włosy(moje naturalne to brąz,a zrobiłam sobie takie miedziane/rude)i ogólnie mam już duży odrost i kolor pociemniał,a chciałam wrócić do brązu... lepiej jak zrobie dekoloryzacje,czy mogę po prostu kupić sobie w sklepie brązową farbe i na to nałożyć?
Na rude bądź miedziane musiałaby nałożyć ciemny brąz bo ja wczoraj miałam dokładnie ten sam problem ( wcześniej czerwone i niestety brąz nie przykrył ) dalej prześwituje czerwień. Więc chyba opcja dekoloryzacji najpierw lepsza

Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nie wypał totalny- wyszły mi krostki na brzuchu. Ostanio czytałam też bardzo nie fajne komentarze na temat ich produktów dla maluchów więc już się zraziłam do firmy

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry