Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wiecie co- paznokcie mi się wzmocniły [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mieszkam na południu Irlandii , Dublin to największe lotnisko ale ja mam prawie 500 km1140 zl w obie str za osobe rezerwujac w tym tyg..3 mies wczesniej duzo taniej..nwm gdzie Ty takie linie drogie wynalazlas..moj brat wiele lat tam pracowal i teraz znajomi wiec zazwyczsj ja im kupuje bilety
Zdecydowanie mam tak samo[emoji38]tez tak macie? otwieracie mega głodne lodówkę i nagle wam się cofa na widok żarcia?
Sprawdź bilety Shannon - Kraków od 23 grudzień do 2 styczeń , 1600 zł za osobę1140 zl w obie str za osobe rezerwujac w tym tyg..3 mies wczesniej duzo taniej..nwm gdzie Ty takie linie drogie wynalazlas..moj brat wiele lat tam pracowal i teraz znajomi wiec zazwyczsj ja im kupuje bilety
Ja tak wczoraj miałam... byliśmy w makro na zakupach i byłam tak głodna ale to tak że aż mnie skręcalo. No i co bym chciała zjeść. Cokolwiek mi mąż nie proponował nie fuj fuj. W końcu utrwalać chleba i zapchalam się chlebem [emoji12]tez tak macie? otwieracie mega głodne lodówkę i nagle wam się cofa na widok żarcia?
Na rude bądź miedziane musiałaby nałożyć ciemny brąz bo ja wczoraj miałam dokładnie ten sam problem ( wcześniej czerwone i niestety brąz nie przykrył ) dalej prześwituje czerwień. Więc chyba opcja dekoloryzacji najpierw lepszaDziewczyny doradźcie mi. Kilka miesięcy temu rozjaśniałam sobie włosy(moje naturalne to brąz,a zrobiłam sobie takie miedziane/rude)i ogólnie mam już duży odrost i kolor pociemniał,a chciałam wrócić do brązu... lepiej jak zrobie dekoloryzacje,czy mogę po prostu kupić sobie w sklepie brązową farbe i na to nałożyć?
U mnie nie wypał totalny- wyszły mi krostki na brzuchu. Ostanio czytałam też bardzo nie fajne komentarze na temat ich produktów dla maluchów więc już się zraziłam do firmyMam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom