reklama
wroniasta
Fanka BB :)
hhahahah dosłownie tak kochana ! obsługa prosta jak konstrukcja cepaHahahah uśmiałam się do monitora)) Widać to życiowe doświadczenie Popieram - chłopa trzeba czasem przycisnąć i pokazać mu, że dla nas nadal jest tym samym facetem za którym szalałyśmy, a nie tylko ojcem naszych dzieci
A chłop prosty jest w obsłudze - w końcu tylko jedna wajcha Trzeba do niego łopatalogicznie
Emkaa
Na pewno można, tylko nie wiem jak to wygląda w praktyce - czy dosteje się macierzyński plus pensje czy samą pensje.A ja się zastanawiam czy np. można pół roku macierzyńskiego a potem np. tylko 3 miesiące (razem 9). Tak się ostatnio zastanawiałam z mężem, bo mamom grudniowym, ktorych dzieci idą do żłobka od września pasuje np. 9 miesięcy
Monya81
A ja się zastanawiam czy np. można pół roku macierzyńskiego a potem np. tylko 3 miesiące (razem 9). Tak się ostatnio zastanawiałam z mężem, bo mamom grudniowym, ktorych dzieci idą do żłobka od września pasuje np. 9 miesięcy
Z tego co pamiętam macierzyński podzielony jest na 4 mniejsze okresy. Nie musisz od razu brać całości (roku).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
Na pewno można, tylko nie wiem jak to wygląda w praktyce - czy dosteje się macierzyński plus pensje czy samą pensje.
Skoro wracasz do pracy to dostajesz pensję. Macierzyński jest dla matek, które zostaje z dziećmi w domu. Raczej mało możliwe żeby dawali i to i to.
Emkaa
Szokoda chociaż i tak wcześniejszego powrotu do pracy nie planuje.Skoro wracasz do pracy to dostajesz pensję. Macierzyński jest dla matek, które zostaje z dziećmi w domu. Raczej mało możliwe żeby dawali i to i to.
Aleksandrax
Jak tam z ta tabelka z płcią, gdzie będzie? To napiszę tutaj narazie.
Nadzieje: brak
Przeczucia: dziewczyna
Zabobony: dziewczyna
Chiński: dziewczyna
Usg: brak
Za dwa tyg się zapisałam na kolejne usg, może da sobie tym razem zajrzeć gdzie trzeba [emoji14]
Nadzieje: brak
Przeczucia: dziewczyna
Zabobony: dziewczyna
Chiński: dziewczyna
Usg: brak
Za dwa tyg się zapisałam na kolejne usg, może da sobie tym razem zajrzeć gdzie trzeba [emoji14]
reklama
Arya88
Jeszcze słyszałam , że płeć można określić po miejscu znajdowania się pęcherza płodowego - po prawej lub po lewej - a mój był na środku [emoji5]
Mój był na środku na samym dole (bardzo nisko bo lekarz sprawdzał dokładnie czy to jeszcze macica)