reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hashimoto nie zawsze daje podniesione anty tpo czy anty tg - ja mam oba w normie natomiast mam Hashi - usg tarczycy jest dopełnieniem wymienionych wyżej badań.
Mi zeżarło już prawie całą tarczycę :(

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Co do pracy to mój szef wiedział ze staramy się o dziecko od mojego ostatniego poronienia wiedział tez ze jest możliwość ze pójdę szybko na l4 na początku jak się dowiedział powiedział ze on mnie w pracy nie będzie trzymać bo nie chce mnie mieć na sumieniu ale potem się bardzo dziwnie zachowywał. Jestem zaproszona na spotkanie opłatkowe w czwartek troszkę się boje tego spotkania. Z prezesem zawsze miałam super kontakt bezpośrednio z nim współpracowałam ale jak mu coś nie pasuje to się z tym nie kryje i w tym przypadku tak jest . Ja nie mam wyrzutów sumienia bo byłam w porządku od początku od poronienia do obecnej ciąży minęło 7 miesięcy wiec miał czas żeby się przygotować na moje ewentualne odejście .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze. Co raz więcej dziewczynek nam się pojawia. Patrząc na statystyki zaczynam się martwić gdzie te nasze dziewczynki znajdą sobie mężów:)

Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze. Co raz więcej dziewczynek nam się pojawia. Patrząc na statystyki zaczynam się martwić gdzie te nasze dziewczynki znajdą sobie mężów:)
Cicho eee niech będą dziewczynki może i ja się załapie, albo u nas kobitki u lipcowek chłopaki i git :D

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji5] gratuluję wszystkich udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze [emoji4] ja też mam problem ze spaniem jak tylko wstanę do ubikacji to potem z boku na bok na rana

w4sqskjoaxrrnwd5.png

reklama
Do góry