reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Co do pracy to mój szef wiedział ze staramy się o dziecko od mojego ostatniego poronienia wiedział tez ze jest możliwość ze pójdę szybko na l4 na początku jak się dowiedział powiedział ze on mnie w pracy nie będzie trzymać bo nie chce mnie mieć na sumieniu ale potem się bardzo dziwnie zachowywał. Jestem zaproszona na spotkanie opłatkowe w czwartek troszkę się boje tego spotkania. Z prezesem zawsze miałam super kontakt bezpośrednio z nim współpracowałam ale jak mu coś nie pasuje to się z tym nie kryje i w tym przypadku tak jest . Ja nie mam wyrzutów sumienia bo byłam w porządku od początku od poronienia do obecnej ciąży minęło 7 miesięcy wiec miał czas żeby się przygotować na moje ewentualne odejście .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Cicho eee niech będą dziewczynki może i ja się załapie, albo u nas kobitki u lipcowek chłopaki i gitGratuluję dzisiejszych udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze. Co raz więcej dziewczynek nam się pojawia. Patrząc na statystyki zaczynam się martwić gdzie te nasze dziewczynki znajdą sobie mężów
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Na pocieszenie ja mam tak co noc hihih już chyba przywyklam :/ zaczynam ostatnio spać w dzień a od wczoraj to myślę że może przez ten cukier to problemy ze snem
reklama
Rybcia2309
Jestem tragicznie głodna a tu nie wolno jeść bo robię cukier buuuu chyba pokrowce się z boku na bok może usnę