reklama
U
użytkownik 16
Gość
mlodamama21
Fanka BB :)
Justyna to nasza 3 ciaza utrzymana nie 1..
Zreszta co ma do dziecka to, ze woli miec piwo i Telefon w fotelu zamiast siasc obok mnie i choc raz za caly dzien mnie przytulic..
U
użytkownik 16
Gość
Wiem co czujesz bo ja tak ze swoim mialam od początku ciąży. Same starania... bajka. Tak się bawiliśmy fajnie przy robieniu dzidzi. A później jakby mu coś strzeliło do łba. I na dobra sprawę nie wiem co się stało.
nie dawaj mu spokoju tylko próbuj rozmawiać.
Zając Czerwcowy
Taaaaaa... i dwie godziny wtedy wyjęte...[emoji35]Dzień dobry [emoji5] gratuluję wszystkich udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze [emoji4] ja też mam problem ze spaniem jak tylko wstanę do ubikacji to potem z boku na bok na rana
Zając Czerwcowy
[emoji7] [emoji7] daj znać [emoji4]Ja pół nocy nie śpię. Ale to chyba że zdenerwowania. Za trzy godziny zobaczymy Ktosia. Matko trochę panikuję :-(
Zając Czerwcowy
Wiesz dla facetów to też nowa sytuacja... moim.zdaniem oni się teraz boją że coś nam zrobią [emoji12] ja na seks nie mam.w ogóle ochoty i mój mąż nie nalega. Z jednej strony to dobrze. Z drugiej czuje się tak jak Ty. Ale jak rozmawiałam z nim dlaczego nic to właśnie mówi że boi się że coś będzie nie tak ze coś się może stać...Tak wgl dzien dobry dziewczynki..nie bylo mnie bo pozarlam sie z mezem i poszlam z placzem spac..najgorsze ze on nie rozumie, ze robi zle..ja od tych 12 tyg czuje sie jakbym byla trendowata..lezy obok i woli telefon niz porozmawiac ze mna..a o seksie to wgl nie wiem co to juz jest..nie poznaje Go bo jak sie staraslismy o dzidzie to w sumie kazda wolna chwile baraszkowalismy gdzies razem (wanna, prysznic, lozko, auto) jakos wszystko razem..nwm cos we mnie peka i nie mam juz sil, nie ciesze sie ta ciaza wgl i zaczynam zalowac ze sie na to zgodzilam bo zostalam sama ze soba i swoimi koszmarami..[emoji22]
Chyba trzeba będzie na siłę wziąć
reklama
Hihi a ja zaspałam Ale już jedziemy na wizyte.Ja pół nocy nie śpię. Ale to chyba że zdenerwowania. Za trzy godziny zobaczymy Ktosia. Matko trochę panikuję :-(