reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Tak. Zaczęło się od początku listopada i ciągle leci brązowy śluz. Ale przyczyn żadnych nikt nie widzi, wszystko niby w porządku. Może taka uroda tej ciąży, już sie trochę przyzwuczailam i jak mam czystą wkładkę to trochę się martwię hehe jesteś spod szczecina? Ja mam 100 km Ale od strony Gorzowa a Ty pewnie od drugiej strony gdzieś?Madziarra ciągle plamisz??
Dołączam do bezsennych. Do 2 w nocy oczy jak 5 zl a o 6 rano już kibelek wołał. Kręcę się z boku na bok i nic. Może za dużo wrażeń jak na jeden dzień miałam wczoraj ciągle słyszę w uszach chłopak, chłopak, chłopak hehe
emkamat10
Anulka.
Samo życie [emoji38][emoji38][emoji38]
tynka2506
Co do szpitali i izb przyjęć to ze narzekają dlaczego przyszłaś to niestety nie tylko na oddziałach ginekologicznych wczoraj mój mąż pojechał z barkiem do szpitala bo mu coś wyskoczyło lekarz na niego z morda po co przyjechał zamiast iść do lekarza, w takich sytuacjach trzeba bardzo stanowczo, krótko i bez zbędnego tłumaczenia mąż mówi ze przy wyjściu z gabinetu wziął sobie od niego nawet nr telefonu bo interesowała go branża w której pracuje . Na oddziałach ginekologicznych położne tez często zapominają po co tam są ja na szczęście nie miałam nigdy takich doświadczeń ale wiem z opowiadań ze tak bywa traktują nas jak przestraszone nastolatki które zaliczyły wpadkę, takie panie tez trzeba doprowadzić do pionu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daktyl2016
Madziarra od strony Stargardu
Gemmina
Madziarra, Justyna mega Wam współczuję tych przejść z mężami... właśnie teraz, kiedy potrzebujecie wsparcia, zainteresowania i pomocy. To bardzo ciężkie, ale minie. Jeszcze będziecie szczęśliwe [emoji110] [emoji5]
Zając, Beata i Yoohoosek gratulacje! Aleinadd super, że z dzidzia zdrowa!! Co za przejścia, przecież to SŁUŻBA zdrowia...
Witam nową Mamusię!
Chorującym życzę szybkiego zdrowia [emoji8]
Ja miałam Tsh 1.74
A zdjęciem zwierzaka się nie pochwalę, bo nie mamy żadnego [emoji12]
Zając, Beata i Yoohoosek gratulacje! Aleinadd super, że z dzidzia zdrowa!! Co za przejścia, przecież to SŁUŻBA zdrowia...
Witam nową Mamusię!
Chorującym życzę szybkiego zdrowia [emoji8]
Ja miałam Tsh 1.74
A zdjęciem zwierzaka się nie pochwalę, bo nie mamy żadnego [emoji12]
madireiro
O rany dziewczyny czytam o Waszych przejściach na sor i jestem przerażona... Dziękuję opatrzności, że u mnie póki co żadnych plamień czy bóli brzucha nie ma...
Zając jak samopoczucie z rana? Polecam syrop dla ciężarnych *spam* i chyba mają też tabletki na ból gardła o tej samej nazwie.
A tu moja kocio-psia rodzina: labradorka Luśka i kot Behemot :-)
Zając jak samopoczucie z rana? Polecam syrop dla ciężarnych *spam* i chyba mają też tabletki na ból gardła o tej samej nazwie.
A tu moja kocio-psia rodzina: labradorka Luśka i kot Behemot :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Zając Czerwcowy
A to i ja dołączę. Po północy się obudziłam z bólem gardła i do 3 nie spalam. A siku byłam chyba z 5 razy dzisiaj...Tak. Zaczęło się od początku listopada i ciągle leci brązowy śluz. Ale przyczyn żadnych nikt nie widzi, wszystko niby w porządku. Może taka uroda tej ciąży, już sie trochę przyzwuczailam i jak mam czystą wkładkę to trochę się martwię hehe jesteś spod szczecina? Ja mam 100 km Ale od strony Gorzowa a Ty pewnie od drugiej strony gdzieś?
Dołączam do bezsennych. Do 2 w nocy oczy jak 5 zl a o 6 rano już kibelek wołał. Kręcę się z boku na bok i nic. Może za dużo wrażeń jak na jeden dzień miałam wczoraj ciągle słyszę w uszach chłopak, chłopak, chłopak hehe