reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hi hi dzień dobry [emoji4] Emkaa ja też przed chwilą wstałam [emoji48]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Madziarra ciągle plamisz??
Tak. Zaczęło się od początku listopada i ciągle leci brązowy śluz. Ale przyczyn żadnych nikt nie widzi, wszystko niby w porządku. Może taka uroda tej ciąży, już sie trochę przyzwuczailam i jak mam czystą wkładkę to trochę się martwię hehe :) jesteś spod szczecina? Ja mam 100 km Ale od strony Gorzowa a Ty pewnie od drugiej strony gdzieś? :)
Kochana ja mam to samo . co noc 2 godz. Krece sie na łóżku i zasnąć nie moge. Tomnie tak męczy:( dzis od 2 do jakies 4 nie moglam spac a o 6 do pracy trzeba było juz sie budzic ;(

Dołączam do bezsennych. Do 2 w nocy oczy jak 5 zl a o 6 rano już kibelek wołał. Kręcę się z boku na bok i nic. Może za dużo wrażeń jak na jeden dzień miałam wczoraj :) ciągle słyszę w uszach chłopak, chłopak, chłopak hehe :)

Co do szpitali i izb przyjęć to ze narzekają dlaczego przyszłaś to niestety nie tylko na oddziałach ginekologicznych wczoraj mój mąż pojechał z barkiem do szpitala bo mu coś wyskoczyło lekarz na niego z morda po co przyjechał zamiast iść do lekarza, w takich sytuacjach trzeba bardzo stanowczo, krótko i bez zbędnego tłumaczenia mąż mówi ze przy wyjściu z gabinetu wziął sobie od niego nawet nr telefonu bo interesowała go branża w której pracuje . Na oddziałach ginekologicznych położne tez często zapominają po co tam są ja na szczęście nie miałam nigdy takich doświadczeń ale wiem z opowiadań ze tak bywa traktują nas jak przestraszone nastolatki które zaliczyły wpadkę, takie panie tez trzeba doprowadzić do pionu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziarra, Justyna mega Wam współczuję tych przejść z mężami... właśnie teraz, kiedy potrzebujecie wsparcia, zainteresowania i pomocy. To bardzo ciężkie, ale minie. Jeszcze będziecie szczęśliwe [emoji110] [emoji5]

Zając, Beata i Yoohoosek gratulacje! Aleinadd super, że z dzidzia zdrowa!! Co za przejścia, przecież to SŁUŻBA zdrowia...

Witam nową Mamusię!
Chorującym życzę szybkiego zdrowia [emoji8]

Ja miałam Tsh 1.74

A zdjęciem zwierzaka się nie pochwalę, bo nie mamy żadnego [emoji12]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

O rany dziewczyny czytam o Waszych przejściach na sor i jestem przerażona... Dziękuję opatrzności, że u mnie póki co żadnych plamień czy bóli brzucha nie ma...

Zając jak samopoczucie z rana? Polecam syrop dla ciężarnych *spam* i chyba mają też tabletki na ból gardła o tej samej nazwie.

A tu moja kocio-psia rodzina: labradorka Luśka i kot Behemot :-)

Załączniki

• fotka4.jpg
    fotka4.jpg
    153 KB · Wyświetleń: 120
  • 11167848_821883724514277_1429429797406731913_n.jpg
    11167848_821883724514277_1429429797406731913_n.jpg
    114,9 KB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
Madziarra teraz dopiero doczytałam o Twoich przebojach z mężem... współczuję i życzę dużo dużo siły!!! Jesteś wspaniałą mamą i kobietą, całe życie jeszcze przed Tobą. Trzymam kciuki aby wszystko się dobrze ułożyło:)

reklama
Tak. Zaczęło się od początku listopada i ciągle leci brązowy śluz. Ale przyczyn żadnych nikt nie widzi, wszystko niby w porządku. Może taka uroda tej ciąży, już sie trochę przyzwuczailam i jak mam czystą wkładkę to trochę się martwię hehe :) jesteś spod szczecina? Ja mam 100 km Ale od strony Gorzowa a Ty pewnie od drugiej strony gdzieś? :)

Dołączam do bezsennych. Do 2 w nocy oczy jak 5 zl a o 6 rano już kibelek wołał. Kręcę się z boku na bok i nic. Może za dużo wrażeń jak na jeden dzień miałam wczoraj :) ciągle słyszę w uszach chłopak, chłopak, chłopak hehe :)

A to i ja dołączę. Po północy się obudziłam z bólem gardła i do 3 nie spalam. A siku byłam chyba z 5 razy dzisiaj...

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry