Marciotek88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej ,zapraszamyWitam was wszystkie. Czytam was troszkę i gratulacje ślicznych maluszków.
Czy i ja mogę dołączyć do waszego grona?
Miałam tak w pierwszej ciąży, do tego mialam nadwagę i kazali mi wrócić za dwa tyg. Więc ostatecznie mialam prenatalne w 13t4d i było ok.Mam nową mysl- a co będzie jak będzie za wcześnie i ciąża okaże się młodsza i będę musiała czekać jeszcze ?
Niby od 11 tyg ale wiadomo...
Wymyślam ?
Dziękuję kochane :-* dzidziol o płci jeszcze nie znanej jest zdrowy jak ryba( jak zając ) ma piękny nosek i karczek. Ma 5.5 cm długości serduszko bije jak szalone 165 razy na minutę machał do nas nozka a później wsadził rączkę do buziola Pani doktor baaardzo miła, rzeczowa i tłumaczyła wszystko co robiła oczywiście poplakalam się przy słuchaniu serduszka i widziałam że mąż też się wzruszył
Także czas świętować jemy pizze
Świetna Sprawa :-)
Witamy, powiedz coś o sobie :-)Witam was wszystkie. Czytam was troszkę i gratulacje ślicznych maluszków.
Czy i ja mogę dołączyć do waszego grona?