reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dobra Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki prosze- ide na usg... jestem tak zdenerwowana że chyba wolałabym iść sama ... Maz mnie denerwuje nawet tym że oddycha[emoji12] a jeszcze czasem ma tak specyficzne poczucie humoru że nic tylko go trzasnac. Jeszcze naczytalam się opinii o Pani doktor. Ma pół na pół. Pół negatywnych że nie miła nie sympatyczna, nie delikatna i mało mowna, a drugie pół. Ze rzeczowa, konkretna...ale chyba to najważniejsze. trzymajcie mocno mocno!

p19u9jcg81ehxczt.png
Trzymam mocno!

reklama
Zająć kciuki zaciśnięte!

Jesteście wspaniale dziewczyny. Alimenty będzie płacił bo komornik mu wszystkiego nie zabiera i chyba już zresztą powinien kończyć ściągać ten dług co miał. A jak nie będzie płacił to spotkamy się w sądzie.
Wolę to skończyć póki jestem młoda. Trendowata nie jestem to może jeszcze kiedyś ktoś mnie pokocha tak naprawdę.. . :)

Jejku dziewczyny jak czytam takie historie to aż płakać mi się chcę. Życie jest takie nie sparawiedliwe. Tak myślę, że mój mąż mnie często denerwuje. Nie sprzątnie kubka, zostawi skarpetki na kanapie , o wyniesienie rzeczy do piwnicy proszę go od miesiąca, ale czym to jest przy problemach innych. Ona codziennie głaszcze mój brzuch, sluchamy bicia serca i jest bardzo troskliwy- chociaż kwiatów mi już nie kupuje [emoji53][emoji23]

Madziarrra jesteś mega dzielna , dasz sobie rade. Wszystko najlepsze jeszcze przed Tobą.

Gratuluje super wieści z wizyt i 3 mam kciuki za resztę :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ale macie słodkie zwierzaczki :) Ja mam 3 papużki faliste ;)
Gratuluje udanych wizyt, oby tylko takie pozytywne były!!!
TSH mam 0,24 dlatego musze powtórzyć badania, a glukoza 92, dlatego w przyszlym tygodniu czeka mnie picie glukozy bleeeee. Nastepne badanie mam 21 grudnia i wtedy beda pomiary szczegolowe dzidziusia. Maluszek podczas tego usg tak slodko sie ruszal, ze pani doktor nagrala nam filmik ;)

1481135954-1d1mld.jpeg

Dziękuję kochane :-* dzidziol o płci jeszcze nie znanej jest zdrowy jak ryba( jak zając;) ) ma piękny nosek i karczek. Ma 5.5 cm długości:) serduszko bije jak szalone 165 razy na minutę:) machał do nas nozka a później wsadził rączkę do buziola ;) Pani doktor baaardzo miła, rzeczowa i tłumaczyła wszystko co robiła:) oczywiście poplakalam się przy słuchaniu serduszka i widziałam że mąż też się wzruszył:)
Także czas świętować:) jemy pizze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

1481135954-1d1mld.jpeg

Dziękuję kochane :-* dzidziol o płci jeszcze nie znanej jest zdrowy jak ryba( jak zając;) ) ma piękny nosek i karczek. Ma 5.5 cm długości:) serduszko bije jak szalone 165 razy na minutę:) machał do nas nozka a później wsadził rączkę do buziola ;) Pani doktor baaardzo miła, rzeczowa i tłumaczyła wszystko co robiła:) oczywiście poplakalam się przy słuchaniu serduszka i widziałam że mąż też się wzruszył:)

p19u9jcg81ehxczt.png
Super :) Gratulacje :) Niepotrzebnie się denerwowałyśmy :) My też po wizycie świętowaliśmy - pizza i sok pomarańczowy ;)

reklama
1481135954-1d1mld.jpeg

p19u9jcg81ehxczt.png
Gratuluje!

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry