reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dostałam dziś od mężulka dziennik ciąży, powiem Wam świetna sprawa. Zaczęłam go wypełniac póki wszystko pamiętam ;-) dam go dziecku na 18 urodziny na pamiątkę. A będzie co wspominać, moja mama po przeczytaniu dwóch stron już płakała. Wiec jeśli się zastanawiacie to kupujcie póki jest wcześnie ;-) ;-)

Ja w ciazy z Nikola prowadziłam pamietnik w takim zwykłym zeszycie. Zapisywalam wszystko a teraz pisze tak raz na pół roku co się dzieje w jej życiu, co umie co robi itp. I też jej dam na 18 :)

Mam nową mysl- a co będzie jak będzie za wcześnie i ciąża okaże się młodsza i będę musiała czekać jeszcze ?
Niby od 11 tyg ale wiadomo...
Wymyślam ;) ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Miałam tak w pierwszej ciąży, do tego mialam nadwagę i kazali mi wrócić za dwa tyg. Więc ostatecznie mialam prenatalne w 13t4d i było ok.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

1481135954-1d1mld.jpeg

Dziękuję kochane :-* dzidziol o płci jeszcze nie znanej jest zdrowy jak ryba( jak zając;) ) ma piękny nosek i karczek. Ma 5.5 cm długości:) serduszko bije jak szalone 165 razy na minutę:) machał do nas nozka a później wsadził rączkę do buziola ;) Pani doktor baaardzo miła, rzeczowa i tłumaczyła wszystko co robiła:) oczywiście poplakalam się przy słuchaniu serduszka i widziałam że mąż też się wzruszył:)
Także czas świętować:) jemy pizze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Gratuluję serdecznie! Świętujecie! :)

Hejka dziewczyny, moje swędzenie skóry niestety nadal mnie męczy. Endokrynolog zleciła mi próby wątrobowe. Jeżeli wszystko wyjdzie ok to może to być na tle alergicznym z powodu suplementu i bedę brała osobno jod a osobno wit.D. I znowu jutro kolejny wydatek na badania. Ciąża to studnia bez dna ... Gratuluję udanych wizyt mamuśki ;)

reklama
Ja w ciazy z Nikola prowadziłam pamietnik w takim zwykłym zeszycie. Zapisywalam wszystko a teraz pisze tak raz na pół roku co się dzieje w jej życiu, co umie co robi itp. I też jej dam na 18 :)

Świetna Sprawa :-)
Osobiście chciałabym dostać coś takiego <3
Witam was wszystkie. Czytam was troszkę i gratulacje ślicznych maluszków.
Czy i ja mogę dołączyć do waszego grona?
Witamy, powiedz coś o sobie :-)

Do góry