Aleksandrax
Fanka BB :)
Madzien super chłopak, gratulacje.
Też się chętnie pobawie z ta plcia.
Też się chętnie pobawie z ta plcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo
Oczywiscie najwazniejsze zaby dzieciatko bylo zdroweJa właśnie też mam jednego. I mówię fajnie było by mieć parke bo więcej też nie planujemy. A tu jednak chłopczyk [emoji23] ale cieszę się . Ważne, że zdrowy .[emoji4][emoji4]
Myślę pozytwnie, ale im bliżej wizyty tym więcej stresu. W moim przypadku te nerwy są wynikiem poprzedniego przykrego ciążowego doświadczenia, choć wiem, ze teraz jest i będzie dobrze, to i tak obawy są... Będę po wizycie to będę spokojniejszaNie rozumiem trochę czym wy się tak stresujecie przed wizytami. Rozumiem lekką tremę czy na pewno wszystko jest dobrze, ale takie nerwy by nie spać? Ja tam się cieszę piątkową wizytą i ekscytuję, wiadomo, że trochę obawa jest, ale jednak nie paraliżujący strach. Wyluzujcie trochę kobietki, wszystko jest dobrze, grunt to pozytywne myśli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom