reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja właśnie wróciłam. Mój mąż miał wypadek na szczęście nic mu się nie stało
1480980251-1d1mld.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji33] [emoji8] dobrze ze wszystko w porzadku !
jestem po prenatalnych i znów mam pół na pół :( z jednej strony lekarz stwierdził ze widocznych oznak wad genetycznych nie ma, i na "jego oko" wszystko jest ok, bo widać i kość nosową i coś tam z przegrodami serca jest ok, ale przezierność karkowa wyszła mi 2,6 , to jest na górnej granicy, co zwiękrszyło ryzyko downa do 1:136 :( powiedzial ze na razie mam się nie martwic bo dopiero wyniki biochemii pokarzą czy to ryzyko wzrośnie czy zmaleje, a wyniki są w górnej granicy, ale nadal normy... ale niepokój jak zwykle jest :( poza tym odkrył dość dużego polipa w szyjce :( niby tez mam sie nie martwić bo to nie mam wpływu negatywnego na ciążę, ale sam polip to chyba niepokojąca sprawa, przynajmniej tyle wyczytalam w necie :( i pierwsza diagnoza płci - dziewczyna...... a miał być mój wymarzony synek.... ehhh

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Cześć Gagatka. Witamy. Ja niestety musiałam powiedzieć rodzicom dużo wcześniej bo zaczęły mi sie plamienia i mialam wielka torbiel na jajniku. Przez to tez musiałam iść szybko na zwolnienie.

Ja dziękuję Bogu za termin czerwcowy bo nie wyobrażam sobie siedzieć w domu tak jak teraz. Piździ gwiździ i wszędzie śnieg. Upał zniose bez problemu. Nigdy mi taką pogoda nie przeszkadzała.

Wroniasta skoro kazał się nie przejmować to staraj się zachować optymizm no martwie nie się na zapas nie pomaga. Wiele czytalam o tych statystykach i nawet kobiety które miały większe prawdopodobieństwo wystąpienia downa u dziecka rodziły zdrowe maluchy. Głowa do góry.

Majka to straszne! Bardzo wspolczuje. U mnie wczoraj był poważny wypadek w mieście. Jechał szczyl nowym samochodem wpadł w poślizg i walnął faceta na chodniku. Gość z połamanymi kregami trafił do szpitala!

Ja od 4 nie śpię. Dobrze ze zawsze są książki. Moja mama się martwi ze mam problemy ze snem. Eh...

Witam nowa mamusie [emoji4]

Zajac jak juz ogarnelas album ze zdjeciami to prosimy cos wstawic[emoji12]

Ja sie od 5 krece jak glupia bo wczoraj wzielam apap wieczorem na ta glowr okropna bo az mi juz niedobrze bylo i zasnelam o 20.40[emoji42]

wyniki może już w sob, lekarz się przejął i powiedział że jeśli bedzie mieć je w piątek to w sob po dyżurze je przejrzy i do mnie zadzwoni, a jeśli nie to po niedzieli. dziękuję kochane, tez liczę na to że to po prostu wszystko w normie a duży wynik jest spowodowany czymś naturalnym, jak wielkość dziecka

Hej!!! Te wyniki krwi to jednak statystyka ja bym na twoim miejscu pomyślała o badaniu Nifty. Jest bardzo drogie ale da ci 99% pewność. U koleżanki też tak było i była u różnych lekarzy i dopiero jak zrobiła nifty to okazało się że wszystko ok.Pomyśl nad tym. Będzie dobrze!!!

reklama
Do góry