reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Ja zaś się przejmuje strasznie bo badania prenatalne w środę . Chodzę i miejsca nie umiem sobie znalesc. W 1 ciąży to się cieszyłam . Zero stresu Przeciez logiczne że wszystko będzie dobrze.[emoji23][emoji4][emoji4] Teraz bardziej świadoma jestem przerazona i wmawiam sobie najgorsze . Do środy to ja się wykończe [emoji23] masakra. Mam nadzieję , że po badaniach będę mogła się pochwalić ślicznym zdrowym małżeństwem. [emoji7]
Nic się nie przejmuj wszystko będzie dobrze ja mam tydzień po Tobie
Ja biorę cały czas MAMA DHADziewczyny,bierzecie jeszcze kwas foliowy??
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiem,ze witaminy dla kobiet w ciazy i maja one kwas foliowy ale pytam osobno o kwas foliowy bo ja biore dodatkowo co lekarz zalecil 15 mg kwasu foliowego.
Mi lekarz powiedział że mam nie brać samego kwasu foliowego tylko to mama DHA. Może to zależy od lekarzaJa wiem,ze witaminy dla kobiet w ciazy i maja one kwas foliowy ale pytam osobno o kwas foliowy bo ja biore dodatkowo co lekarz zalecil 15 mg kwasu foliowego.
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o celulit to trudna sprawa w ciązy to raczej pozostaje nam się masować chyba szorstkimi gąbkami i kremiki w siebie wklepywać. U mnie celullit to znikałał , ale po siłowni najbardziej jak regularnie ćwiczyłam. Ale teraz w ciązy to ja osobiście sobie wszelkie ćwiczenia odpuszczam, spacery mi wystarczą. Zwalczaniem cellulitu zajmę sie jak juz dzidziuś wyjdzie z brzuszkaNo co do tego... Zauwazylam ,ze w ciazy strasznie cellulit na nogach mi sie robi,naprawde spory,wiecie co mozna w coazy zrobic,by go zmniejszyc?
Moja koleżanka jak nosiła ciążę , to przez całą ciążę miała dość mocne bóle brzucha, ciągnięcia. Jęździła często na IP i wszystko w jej przypadku wychodziło ok , dostawała leki przeciwbólowe. Ja gdybym miała jakiekolwiek bóle to już bym leżała plackiem w domu, bo jestem na każdym kroku przewrażliwiona wcześniejszymi niepowodzeniami.Dobry
Sluchajcie czy macie caly czas dolegliwosci bolowe?? Co cos wstanenibsiebpokrece ale nawet nieduzo to mnie boli brzuch.
Zastanawiam sie czy lekarka da mi zwolnienie i karze w domu siedziec. Ogolnie chcialabym pracowac bo mam co robic. Nie wiem na ile te bole sa w normie. Woem ze w 1 trym. Moga byc vole okresowe ale teraz.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja biorę mama DHA, a zamiast kawasu foliowego od miesiąca lekarz kazał brać fembion natal 1, na drugi trymestr będę brać fembion natal 2, już poza tym dodatkowo luteinka 2*100 i acard. I jak to lekarza powiedział że mam wsszystkie potrzebne wspomagacze. A soją drogą to jak długo powinno brać kwas foliowy ???? też pytałam czy do fembion natal brać dosatkowo kwas foliowy , to powiedział ze nie, ze po to mi przypisuje mi fembion zamiast kwasu foliowegoDziewczyny,bierzecie jeszcze kwas foliowy??
Arya88
Dziewczyny,bierzecie jeszcze kwas foliowy??
Tak, ja biorę tylko folian z witamin właśnie.
reklama
Zając Czerwcowy
Tez ide w srode i raz nie moge sie doczekac ale dwa bardzo sie denerwuje ze cos bedzie zle... wiem nie mozna tak myslec ale ta obawa zawsze gdzies tam jestJa zaś się przejmuje strasznie bo badania prenatalne w środę . Chodzę i miejsca nie umiem sobie znalesc. W 1 ciąży to się cieszyłam . Zero stresu Przeciez logiczne że wszystko będzie dobrze.[emoji23][emoji4][emoji4] Teraz bardziej świadoma jestem przerazona i wmawiam sobie najgorsze . Do środy to ja się wykończe [emoji23] masakra. Mam nadzieję , że po badaniach będę mogła się pochwalić ślicznym zdrowym małżeństwem. [emoji7]