reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja juz mam posprzątane. Opłatek od organisty odebrany wiec do świąt można się już szykować. Kupiłam tez formę do uszek. Któraś z was ją polecala. Zobaczyłam w sklepie i mówię "juz jesteś moja". Uwielbiam uszka.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

reklama
Hihi ja tez dzis mialam sen rodem z Greya ;) najsmieszniejsze ze nie z mezem [emoji23] i tez poki co leze , bo maz w pracy, nadrabiam zaleglosci swrialowo programowe bo w tygodniu spalam a pozniej prasowanie. Duuuuzo prasowania...

m3sx9jcg8o411yy9.png
Mnie się śnił mój narzeczony ale tak realistycznie ze mam wypieki na twarzy haha :) ja może wstanę wezmę leki i zrobie sobie herbatkę :) dzisiaj w miarę słoneczko u nas świeci :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz mam posprzątane. Opłatek od organisty odebrany wiec do świąt można się już szykować. Kupiłam tez formę do uszek. Któraś z was ją polecala. Zobaczyłam w sklepie i mówię "juz jesteś moja". Uwielbiam uszka.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Ja właśnie pisałam o tym [emoji4] dla mnie rewelka [emoji1] ponawiam zdjęcie
1480757042-1d1mld.jpeg

Kosztowała grosze dlatego ja kupiłam. Zawsze z mama ręcznie się bawiłysmy i uszka wychodziły mega duże ze na raz do buzi nie szło wsadzic[emoji16]

f2w3rjjgfd8znk4b.png
No właśnie [emoji4] uszka muszą być małe. Ja robiłam kiedyś z Babcią na takim metalowym, teraz kupiłam plastik bo innego nie bylo[emoji53] ale może być. Ostatnio robiłam z kapusta i grzybami a dzisiaj zrobię z mięsem [emoji4]

Dobry

Sluchajcie czy macie caly czas dolegliwosci bolowe?? Co cos wstanenibsiebpokrece ale nawet nieduzo to mnie boli brzuch.
Zastanawiam sie czy lekarka da mi zwolnienie i karze w domu siedziec. Ogolnie chcialabym pracowac bo mam co robic. Nie wiem na ile te bole sa w normie. Woem ze w 1 trym. Moga byc vole okresowe ale teraz.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Dobry

Sluchajcie czy macie caly czas dolegliwosci bolowe?? Co cos wstanenibsiebpokrece ale nawet nieduzo to mnie boli brzuch.
Zastanawiam sie czy lekarka da mi zwolnienie i karze w domu siedziec. Ogolnie chcialabym pracowac bo mam co robic. Nie wiem na ile te bole sa w normie. Woem ze w 1 trym. Moga byc vole okresowe ale teraz.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Zależy jakie to bóle. Ja na wizycie w tym tygodniu powiedziałam ze czasami boli mnie podbrzusze to.moja gin powiedziała ze to normalne bo tworzy się łożysko i macica mocno się rozciąga. Jeśli jest to krótkotrwały ból bez żadnych plamienia a nospa pomaga to nie ma co się martwić.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

reklama
Kum u mnie i większości dziewczyn takie pobolewania są na codzień ale jeśli to duzy ból to może pogadaj z ginem [emoji53]

Do góry