reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moze pomyślcie o dietetyku? Jak chudnie 35kg w 2 mc to strasznie wyniszcza organizm... Dieta powinna byc zdrowym odzywianiem a nie glodowka... Problemem u niego nie jest zle wyjscie z diety tylko samo myslenie o diecie i sposob odchudzania sie... Zeby zrzucil zdrowo i racjonalnie 35kg potrzeba okolo 2 lat...

Wy sie martwicie ze faceci z Wami tyja a moj zawsze szczuplejszy ode mnie... Nawet jak schudlam to i tak mial 5kg mniej skubany a odzywia sie tak ze powinien byc paczkiem w masle [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
No właśnie to wyjście z diety. Na codzień je bardzo dużo i mega niezdrowo. A na diecie wyliczyłam mu ile ma jeść kcal - nie mało bo 3000, codziennie biegał 5km i chodził 3-4 razy w tyg na siłownię. Tyle. A jak już osiąga cel, coś mu odbija i znów jedzenie na noc, słodycze fast foody, cola...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Pisalyscie o tym FAS szczerze nie miałam pojęcia co to jest. Ale poczytałem trochę i już wiem. Moja mama piła ze mną w ciąży. Z tego co wiem od starszej siostry, mało nie piła. Szukałam u siebie jakiś skutków tego że mama piła ze mną w ciąży. Na pewno to że ważyłam za ledwie 2700. Jeśli chodzi o mój wygląd to na Szczęście chyba normalnie wyglądam. A co do nauki itd to zawsze miałam problem z nauką. Powiem wam że nigdy nie myślałam że to może być przez bezmyślność mojej mamy... Przez jej nałóg...

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie FAS to przede wszystkim problemy z nauką. Mamy 5 latkę, której mama piła w ciąży. Zaczeła mówić hymmm we wrześniu - wcześniej tylko pojedyncze słowa : mama, baba, pić. Pokazujemy jej liść kolonu i prosimy żeby pokazała taki sam na rysunku ( 3 rodzaje liści ) a ona nie potrafi tego zrobić. Nie potrafi nauczyć się wierszyka na pamięć. Ma problemy ze skupieniem uwagi, proste polecenia są dla niej nie zrozumiałe. A na pierwszy rzut wydaje się naprawdę normalną radosną dziewczynką.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ogladalismy dzis z mezem film i tam byla scena z usg [emoji7] poplakalam sie oczywiscie bo tak dawno nie widzialam mojego Maluszka. Maz oczywiscie wypytywal czy u nas tez tak bedzie i czy bedzie serduszko i czy zobaczy nasze dziecko ;)
W ogole mam jakis placzliwy dzien. W pracy sie poplakalam bo przeczytalam ze w 11 tygodniu dziecko ma juz struny glosowe i moze sobie poplakiwac... i poplakalam sie bo Ono moze plakac a ja nie chce zeby plakalo bo nie ma powodu :( wiem glupia jestem [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Boze tez mam takie zjazdy [emoji23] np w przedszkolu jak byla zabawa andrzejkowa..dziecko moje tanczylo a ja buczalam w rogu ze taka duza juz..to samo na mikolaju..dzieci na kolanach czerwonego a ja juz czuje gule w gardle[emoji52] nie mowiac juz o filmach czy piosenkach .. pierwszy raz w ciazy az tak mnie mecza nastroje

Czesc dziewczyny ja dzisiaj z samego rana zrobilam kontrolne badania krwi.Wrocilam taka glodna.. jak nigdy..Od dawna jadlam malo miesa a wedliny praktycznie wogole a teraz na kazde sniadanie nie moze jej zabraknac.Zastanawiam sie czy aby na pewno w srodku jest dziewczyna ;)

Witam sobotnio[emoji3] mój małżonek wczoraj świętował Barbórke i kacyk hehe....nie słucha się żony jak mówi że już dość to teraz ma [emoji12] on ma taki organizm z czasem dwa piwa wypije i ma kaca heh.

Śniło mi się dzisiaj ze urodziłam dziewczynkę, ale jakiejś arabskiej urody. Ciemna skóra, czarne włosy i miałam podejrzenia że podmienili mi w szpitalu. Masakra

Młoda mama ja też mam taaak humory. Nawet na reklamach się ostatnio wzruszam [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Witam sobotnio[emoji3] mój małżonek wczoraj świętował Barbórke i kacyk hehe....nie słucha się żony jak mówi że już dość to teraz ma [emoji12] on ma taki organizm z czasem dwa piwa wypije i ma kaca heh.

Śniło mi się dzisiaj ze urodziłam dziewczynkę, ale jakiejś arabskiej urody. Ciemna skóra, czarne włosy i miałam podejrzenia że podmienili mi w szpitalu. Masakra

Młoda mama ja też mam taaak humory. Nawet na reklamach się ostatnio wzruszam [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Ojoj maz cierpiacy ;) ?
Dopieri wstalam nie wiem kiedy ostatni raz spslam do tej godziny [emoji33]
Ja zawsze bylam emocjonalna jesli chodzi o reklamy, filmy itp ale w ciazy to juz apogeum [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry