reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moze pomyślcie o dietetyku? Jak chudnie 35kg w 2 mc to strasznie wyniszcza organizm... Dieta powinna byc zdrowym odzywianiem a nie glodowka... Problemem u niego nie jest zle wyjscie z diety tylko samo myslenie o diecie i sposob odchudzania sie... Zeby zrzucil zdrowo i racjonalnie 35kg potrzeba okolo 2 lat...

Wy sie martwicie ze faceci z Wami tyja a moj zawsze szczuplejszy ode mnie... Nawet jak schudlam to i tak mial 5kg mniej skubany a odzywia sie tak ze powinien byc paczkiem w masle [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
No właśnie to wyjście z diety. Na codzień je bardzo dużo i mega niezdrowo. A na diecie wyliczyłam mu ile ma jeść kcal - nie mało bo 3000, codziennie biegał 5km i chodził 3-4 razy w tyg na siłownię. Tyle. A jak już osiąga cel, coś mu odbija i znów jedzenie na noc, słodycze fast foody, cola...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Pisalyscie o tym FAS szczerze nie miałam pojęcia co to jest. Ale poczytałem trochę i już wiem. Moja mama piła ze mną w ciąży. Z tego co wiem od starszej siostry, mało nie piła. Szukałam u siebie jakiś skutków tego że mama piła ze mną w ciąży. Na pewno to że ważyłam za ledwie 2700. Jeśli chodzi o mój wygląd to na Szczęście chyba normalnie wyglądam. A co do nauki itd to zawsze miałam problem z nauką. Powiem wam że nigdy nie myślałam że to może być przez bezmyślność mojej mamy... Przez jej nałóg...

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie FAS to przede wszystkim problemy z nauką. Mamy 5 latkę, której mama piła w ciąży. Zaczeła mówić hymmm we wrześniu - wcześniej tylko pojedyncze słowa : mama, baba, pić. Pokazujemy jej liść kolonu i prosimy żeby pokazała taki sam na rysunku ( 3 rodzaje liści ) a ona nie potrafi tego zrobić. Nie potrafi nauczyć się wierszyka na pamięć. Ma problemy ze skupieniem uwagi, proste polecenia są dla niej nie zrozumiałe. A na pierwszy rzut wydaje się naprawdę normalną radosną dziewczynką.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ogladalismy dzis z mezem film i tam byla scena z usg [emoji7] poplakalam sie oczywiscie bo tak dawno nie widzialam mojego Maluszka. Maz oczywiscie wypytywal czy u nas tez tak bedzie i czy bedzie serduszko i czy zobaczy nasze dziecko ;)
W ogole mam jakis placzliwy dzien. W pracy sie poplakalam bo przeczytalam ze w 11 tygodniu dziecko ma juz struny glosowe i moze sobie poplakiwac... i poplakalam sie bo Ono moze plakac a ja nie chce zeby plakalo bo nie ma powodu :( wiem glupia jestem [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Boze tez mam takie zjazdy [emoji23] np w przedszkolu jak byla zabawa andrzejkowa..dziecko moje tanczylo a ja buczalam w rogu ze taka duza juz..to samo na mikolaju..dzieci na kolanach czerwonego a ja juz czuje gule w gardle[emoji52] nie mowiac juz o filmach czy piosenkach .. pierwszy raz w ciazy az tak mnie mecza nastroje

Czesc dziewczyny ja dzisiaj z samego rana zrobilam kontrolne badania krwi.Wrocilam taka glodna.. jak nigdy..Od dawna jadlam malo miesa a wedliny praktycznie wogole a teraz na kazde sniadanie nie moze jej zabraknac.Zastanawiam sie czy aby na pewno w srodku jest dziewczyna ;)

Witam sobotnio[emoji3] mój małżonek wczoraj świętował Barbórke i kacyk hehe....nie słucha się żony jak mówi że już dość to teraz ma [emoji12] on ma taki organizm z czasem dwa piwa wypije i ma kaca heh.

Śniło mi się dzisiaj ze urodziłam dziewczynkę, ale jakiejś arabskiej urody. Ciemna skóra, czarne włosy i miałam podejrzenia że podmienili mi w szpitalu. Masakra

Młoda mama ja też mam taaak humory. Nawet na reklamach się ostatnio wzruszam [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Witam sobotnio[emoji3] mój małżonek wczoraj świętował Barbórke i kacyk hehe....nie słucha się żony jak mówi że już dość to teraz ma [emoji12] on ma taki organizm z czasem dwa piwa wypije i ma kaca heh.

Śniło mi się dzisiaj ze urodziłam dziewczynkę, ale jakiejś arabskiej urody. Ciemna skóra, czarne włosy i miałam podejrzenia że podmienili mi w szpitalu. Masakra

Młoda mama ja też mam taaak humory. Nawet na reklamach się ostatnio wzruszam [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Ojoj maz cierpiacy ;) ?
Dopieri wstalam nie wiem kiedy ostatni raz spslam do tej godziny [emoji33]
Ja zawsze bylam emocjonalna jesli chodzi o reklamy, filmy itp ale w ciazy to juz apogeum [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry