Hej, hej, wita się zdychająco

Kiedy to minie? Ja w ogóle nie czuję się dobrze, no jak żyć?
Ja mam wózek camarelo i jestem bardzo zadowolona. Duży jest to fakt, ale bardzo lekki i wygodny. Tylko ja znowu mam problem, bo Adaś będzie jeszcze mały i nie wiem jak to zorganizować. Jak na niego patrzę to już będzie biegał, ale mimo wszystko jakiś wózek by się przydał.
Lilla My, witaj

Do roku w gondoli? Jak ona to wytrzymała? :-) Mój odkąd skończył 6 miesięcy to nie toleruje leżenia, chyba że jak śpi.
Ogólnie też mam wszystko po synku, ale będę musiała kupić jakieś łóżeczko i tu mam dylemat. Mam pytanie do mam, które mają starsze dzieci. Dla takiego dziecka rok z małym hakiem to jakie łóżeczko najlepsze? Nie opłaca się kupować kolejnego takiego dla noworodka, a znowu zwykłe łóżko to chyba strach. Myślałam nad turystycznym, zawsze się przyda.
Tak patrzę na Wasze brzuchy i czy tylko mi jeszcze w ogóle nie urósł? A mówili, że w drugiej szybciej wychodzi.
Co do imion mamy większy problem niż z pierwszym. Wtedy od początku było, że Adaś i Gabrysia. A o płci dowiedziałam się w 38tc jak wyszedł na świat :-)
Chyba tak jest, że chłopaki szybciej wychodzą, a dziewczyny po terminie. Ja też urodziłam 2 tygodnie wcześniej.
No i ja też z maja, 16