reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Jo79 masz racje... ale moze chociaz zima krotki romantyczny wyjazd w gory. W koncu 5-6 miesiac to najlepsza pora na ostatnie wakacje we dwojke ;-)

Hej, hej, wita się zdychająco :( Kiedy to minie? Ja w ogóle nie czuję się dobrze, no jak żyć?

Ja mam wózek camarelo i jestem bardzo zadowolona. Duży jest to fakt, ale bardzo lekki i wygodny. Tylko ja znowu mam problem, bo Adaś będzie jeszcze mały i nie wiem jak to zorganizować. Jak na niego patrzę to już będzie biegał, ale mimo wszystko jakiś wózek by się przydał.

Lilla My, witaj :) Do roku w gondoli? Jak ona to wytrzymała? :-) Mój odkąd skończył 6 miesięcy to nie toleruje leżenia, chyba że jak śpi.

Ogólnie też mam wszystko po synku, ale będę musiała kupić jakieś łóżeczko i tu mam dylemat. Mam pytanie do mam, które mają starsze dzieci. Dla takiego dziecka rok z małym hakiem to jakie łóżeczko najlepsze? Nie opłaca się kupować kolejnego takiego dla noworodka, a znowu zwykłe łóżko to chyba strach. Myślałam nad turystycznym, zawsze się przyda.

Tak patrzę na Wasze brzuchy i czy tylko mi jeszcze w ogóle nie urósł? A mówili, że w drugiej szybciej wychodzi.

Co do imion mamy większy problem niż z pierwszym. Wtedy od początku było, że Adaś i Gabrysia. A o płci dowiedziałam się w 38tc jak wyszedł na świat :-)
Chyba tak jest, że chłopaki szybciej wychodzą, a dziewczyny po terminie. Ja też urodziłam 2 tygodnie wcześniej.

No i ja też z maja, 16 :)

reklama
Do góry