reklama
Cześć dziewczyny.
Mry ale brzuchol
Ja jeszcze nic nie kupuje ale ledwo się powstrzymuje... te maleńkie ubranka są takie piękne. .. ehhh z moim nie mężem stwierdziliśmy że po jakiś pierwszy zakup pojedziemy od razu po genetycznych. Po jakąś pierdulke skarpeteczki, czapeczke. .. a reszta to chyba koniec 2 trymestru.
A co do wózków to kompletnie nie mam w tym temacie doświadczenia ale podobają mi się wózki quinny.
Mry ale brzuchol
Ja jeszcze nic nie kupuje ale ledwo się powstrzymuje... te maleńkie ubranka są takie piękne. .. ehhh z moim nie mężem stwierdziliśmy że po jakiś pierwszy zakup pojedziemy od razu po genetycznych. Po jakąś pierdulke skarpeteczki, czapeczke. .. a reszta to chyba koniec 2 trymestru.
A co do wózków to kompletnie nie mam w tym temacie doświadczenia ale podobają mi się wózki quinny.
Oj dziewczynki ale się rozpisałyście. Normalnie zazdroszczę wam, że już niedługo może dowiedzie się czy to chłopiec czy dziewczynka, że już tam planujecie zakupy..., że w ogóle macie już jakieś rzeczy dla maluszka choćby po starszych pociechach..
Ja do usg genetycznego mam jeszcze 21 dni... ;(( Ale na nfz idę za 10 dni ;D
Chce żeby już był czerwiec i żeby maluch wyszedł z brzuszka bo tak nie wiem co się tam dzieje i to mnie dobija ;(
Ja do usg genetycznego mam jeszcze 21 dni... ;(( Ale na nfz idę za 10 dni ;D
Chce żeby już był czerwiec i żeby maluch wyszedł z brzuszka bo tak nie wiem co się tam dzieje i to mnie dobija ;(
Lilla My
Fanka BB :)
Dzień dobry,
Kaaana niedługo będziesz czuła Maluszka i będzie fajnie. Ja chcę, żeby mdłości minęły. Poprzednie 8 miesięcy ciąży (urodziłam przedwcześnie) wspominam jako najlepszy czas w moim życiu. Lubię być w ciąży, a ta obecna daje mi w kość. Pół dnia tylko bym spała, i walczę z żołądkiem. Popołudnia są lepsze, ale wtedy poświęcam czas córce i gotuje jakiś obiad, a potem jest juz wieczór i włącza mi się PAKMAN. No i dobija mnie że nie wiem dokładnie w którym tygodniu jestem.
Kaaana niedługo będziesz czuła Maluszka i będzie fajnie. Ja chcę, żeby mdłości minęły. Poprzednie 8 miesięcy ciąży (urodziłam przedwcześnie) wspominam jako najlepszy czas w moim życiu. Lubię być w ciąży, a ta obecna daje mi w kość. Pół dnia tylko bym spała, i walczę z żołądkiem. Popołudnia są lepsze, ale wtedy poświęcam czas córce i gotuje jakiś obiad, a potem jest juz wieczór i włącza mi się PAKMAN. No i dobija mnie że nie wiem dokładnie w którym tygodniu jestem.
Lilla My
Franca az sprawdziłam w slowniku: ZAANEKTOWAC książkowo: zająć coś, zabrać zwykle bez zgody dotychczasowych użytkowników, np. zaanektować dom. Więc moja zgoda potrzebna nie jest [emoji14]
Lilla My
Kaana właśnie te ostatnie cykle to totalnie nieregularne były. Od marca do sierpnia zapisywalam w aplikacji na telefonie, potem telefony się psuly i nie mogłam odtworzyć danych. Ostatnia miesiączkę wpisałam tak na oko jak pamiętałam. Po tym jak skonczylam karmić piersią miałam sobie mierzyć temp i sprawdzać objawy, ale jakoś zaniedbalam.
Wiesz my nie staraliśmy się o ciążę teraz, żeby sprawdzać owu, i robić test co miesiąc
Przyjmujemy co Siła Wyższa daje
Wiesz my nie staraliśmy się o ciążę teraz, żeby sprawdzać owu, i robić test co miesiąc
Przyjmujemy co Siła Wyższa daje
reklama
Lilla My
Franca to bierz z pozwoleniem
Moje dziecię w końcu poszło na drzemkę.
Moje dziecię w końcu poszło na drzemkę.