reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ja mieszkałam bardzo długo na 4 piętrze bez windy ;)
teraz 1 w takim Starym budownictwie ale nie lubię bardzo jak kogoś mam nad głową zwłaszcza że u góry wynajmują różne osoby:/
Prawdopodobnie w następnym roku znów wylądujemy na 4 piętrze ale na połowę większy metraż ;) W przyszłości marzy nam się malutki domek

My powiedzieliśmy po drugim usg w 8tygodniu. W pierwszej ciąży tak samo

reklama
Ja nie wytrzymam do 10.11 do USG :baffled: ;-) no i rodzinkę widujemy dość... nieregularnie, więc wolimy chyba już przekazać dobre wieści :cool2:

Co do jedzenia, sporo kobiet w I trymestrze mało je, wymiotuje i to normalne. Ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam prawie po każdym posiłku nie miałam ochoty na jedzenie.

A co do noszenia, to ja niestety muszę nosić Adaśka. Ma 8 miesięcy i czy przewinąć czy do wózka, czy jak po prostu zacznie beczeć. I nie mam kim się wyręczać. Mieszkamy we trójkę, a Paweł do wieczora w pracy.

Ja jestem na macierzyńskim, więc będę się martwić w lutym co dalej. Rodzinie też jeszcze nie powiedzieliśmy. Przy pierwszej ciąży mamie powiedziałam od razu, ale teraz wolę poczekać chociaż na wizytę u lekarza.

W ogóle, to ja bym najchętniej już poszła do gina na USG, żeby zobaczyć serduszko... Nie mogę się tego doczekać :rolleyes: ale jak kazali przyjść dopiero w 2 tygodniu listopada, to cóż poradzić na to...

Skoro nie tylko ja nosze malucha i pobolewa brzuch to poprostu przestroga żeby mniej dźwigać. Spokojniejsza jestem :)
My już powiedzieliśmy tylko w pracy jeszcze nie. 3 tygodnie temu wróciłam z macierzynskiego to dam im chwile odsapnąć za nim znowu ich opuszczę ;)

My jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Ja mija 3 latka noszę czasem, staram się jak najmniej. Ja jem normalnie, nie mam mdłości. Ciągnie mnie do słodkiego

Podziwiam Was za takie krótkie odstępy czasu pomiędzy Dzieciaczkami ;-) to zapewne nie lada wyzwanie. Ja jeszcze nie wiem jak sobie z jednym poradzę, zwłaszcza, że rodzinkę mam daleeeko, a Mąż mój wiecznie w pracy albo w rozjazdach :zawstydzona/y:

reklama
Ja chciałam mniej :) ale nie wyszło szybciej. Mi mąż bardzo pomaga ale też w pracy pół dnia jest. Na rodzinę liczyć nie mogę. Co zrobić trza sobie radzić ;)

Do góry