reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Witam Katjusza77 :-) jak tak czytam o Waszych badaniach to z niecierpliwością czekam na moją :p a tym bardziej,że moja mama przyjeżdża do Pl i chce jej zrobić niespodziankę i zabrać ją ze sobą :-)

Hej! Ja dzis nie mam humoru. W nocy mialam zly sen dotyczacy okruszka. A od wczoraj znow mam problem z powiekszonymi wezlami chlonnymi... chociaz przestalam golic i nie uzywam dezodorantow :-(

Fiolka każda ciąża inna, każde dziecko inne. Koleżanka ma dwie córki, z jedną wspaniałe się w ciąży czuła, a gdy się mała urodziła to dziecko miało mega refluks i w nocy od pierwszego karmienia np. godz 1 do rana wymiotowala. W drugiej ciąży miała mdłości i zawroty głowy i znowu córeczka była. Bez problemów żołądkowych.

Happy a to na pewno węzły czy zapalenie mieszków włosowych? one też wtedy dają się wyczuć jak takie guzki. Robiłaś sobie badania krwi i moczu? Jaki masz poziom leukocytów? Węzły chłonne powiększają się kiedy organizm walczy z infekcją, a wtedy poziom leukocytów jest podwyższony. Może wybierz się do lekarza rodzinnego/internisty?

reklama
Fiolka u mnie obie ciąży póki co podanie wyglądają - mam koszmarny pierwszy trymestr z wiecznym zmęczeniem i mdlosciami :p cerę mam równie tragiczna oraz słabe włosy i paznokcie...
Roznice jak narazie widze tylko w tym ze brzuszek mam juz teraz widoczny a w pierwszej ciąży widać go było dopiero w trzecim trymestrze :D

Do góry