reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Galaxia ja też piekę tylko pierniczki. Zasada jest ta sama, 4 tyg ciasto dochodzi w lodówce, ale tak szczerze jak w zeszłym roku zrobiłam ciasto 3 dni przed pieczeniem to jakoś nikt nie wychwycił różnicy :tak:
Za to mój mąż nieodmiennie jak widzi jak mieszam miód ze smalcem to prawie mdleje :-D

Mry kciuki zaciśnięte. Ja mam 19 listopada wizytę i 23 testy pappa. Też już odliczam godziny.

reklama
Mry, trzymam kciuki! Za wizytę i pozwolenie na małe spacerki.
Ja dostałam skierowanie na prenatalne, też się boję, ale jak będzie już po i wieści będą pomyślne, na pewno odetchnę z ulgą, oby tak właśnie było.

Hej dziewczyny :) Narobiłam sobie właśnie ochotę na grzybki w śmietanie. A tu lipa :( Grzybów brak. Podziwiam te z was, które lubią i potrafią pichcić. Ja mam raczej dwie lewe ręce do tego :( Dzisiaj nastrój u mnie kiepski, coraz bardziej denerwuje się wizytą wtorkową. Z jednej strony odliczam niespokojnie, a z drugiej boję się że coś może być nie tak. Mry powodzenia na Twojej wizycie :)

hej dziewczyny :) ja jak narazie tylko chudne i troche sie boję bo 11 tc a ja ponad 2 kg schudłam mdli mnie najgorzej wieczorami , nie pamietam kiedy kolacje zjadlam normalnie jak juz zjem to zwracam. W dzien jest w miare ok a mam ochote na wszystko co widze tylko nie moge przez te mdałości mam nadzieje ze przejdzie to niedlugo :)

Powodzenia na wizytach ;)
może potem nadrobię dziś mam ambitny plan na gołąbki bo mi się tak chce.
W ogóle brzuch mnie boli najpierw od łażenia A dziś skusiłam się na przytulanie z mężem i chyba od tego :rolleyes:

Mry ja tez trzymam kciuki

Dziewczyny ja wczoraj jeszcze mega apetyt mialam a dzis znow jadlowstret, mdlosci (chyba juz mi te opaski nie dzialaja) i zero energii... :-/ przedwczoraj tez tak mialam to moze jutro znow poczuje sie lepiej ;-)

Czesc dziewczyny.Widze,ze sama nie walcze z koszmarnymi mdlosciami i wymiotami:(masakra jakas:(nie idzie funkcjonowac a w domu na karku 2,5 latka.Pogoda tez daje do wiwatu,cisnienie fiksuje,jestem zadyszana i przemeczona nawet jak nic nie robie.Glowa jakas ciezka,swiatlowstret. Same uroki...Marza mi sie juz wakacje,zeby bylo juz po wszystkim:)
Sil dla umeczonych:)Fasolki trzymajcie sie dzielnie!

reklama
Ja robie przadki cotygodniowe:)), od wczoraj dopadlo mnie przeziebienie, gardlo boli, z nosa kapie i nic nie mozna wziasc... Znacie jakies zdrowe sposoby na przeziebienie?

Do góry