reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Nie wiem czemu ucielo mi odpowiedzieć :/ a tak się rozpisałam ehhh... ja powinnam być w 8tc ale jestem w 5 tc wypada mi że to będzie początek czerwca i czuje cała soboą że to córka będzie

Mnie jajniki bolały tydzień temu ale już przestały. Teraz lekko pobolewają piersi, ale w pierwszej ciąży znacznie bardziej bolały, zwłaszcza sutki, a teraz sutki nie bolą. Nie mam mdłości, w pierwszej ciąży zaczęły się w 6 tc. Jestem zmęczona, ale też mam stresujący okres w pracy. Senna aż tak bardzo nie jestem, zależy od dnia. Także czekam na usg żeby się przekonać, że ta ciąża to istnieje na prawdę bo póki co czuję, że nic nie czuję ;-) O płci w ogóle nie myślę, bo nie chciałabym się nakręcać. Mam synka, fajnie byłoby mieć córkę, ale jednak coś mi podpowiada, że będzie drugi chłopiec, z którego też się ucieszę. Także pożyjemy, zobaczymy ;) p.s. w razie czego dla chłopca imię tatuś już wybrał :-D

My wybraliśmy dawno temu imię dla drugiego syna. Mamy już Alexandra (mówimy Alex na niego) i powiedzieliśmy sobie że gdybyśmy mieli syna nr 2 byłby Maximilian. Alex i Max

Nie mam pojęcia czemu ucina mi posty grr... mój mąż od początku mówi do brzucha moja Zoja. Na początku te imię było dla mnie nie do przejścia. Ale gdy przeczytałam znaczenie tego imienia że to znaczy życie stwierdziłam że pasuje idealnie. Ponieważ wbrew wszystkiemu co słyszałam że nie zajde w ciążę zaszłam. A to oznacza że to dziecko ma wole życia

Mamy w domu Michała, a jeśli będzie drugi syn to będzie Rafał. Trzeci byłby Gabriel. Same rozumiecie ;-)
Jeśli chodzi o imię dla córeczki, to chodzi mi po głowie Alicja, Anielka, Jadzia albo Łucja.

Galaxia chyba każdej z nas ( co ma syna) marzy się córka :-) ja sie tylko będę śmiała jak się okaże że to syn a ja miałam "przeczucia" :-D:-D:-D

Same chłopcy na razie widzę w tej pierwszej ciąży były :)
Ja bym chciała sie wreszcie dowiedzieć daty porodu :wściekła/y: pewnie będzie to między 30.05 a 05.06

reklama
nimitii niestety ja nie jestem już w ciąży...:(
uda się kolejnym razem
życze Wam powodzenia Kobitki, a my czekamy na kolejne cykle.

Ostatnia edycja:
Do góry