reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

U mnie po tej oksytocynie nie było postępu porodu (brak rozwarcia, o skurczach partych nie wspominając) dlatego skończyło się CC. Nie ma co straszyć dziewczyn, które jeszcze nie rodziły. Trzeba po prostu być gotowym na wszystko ;-) Ale i tak z mojego punktu widzenia najważniejszy jest wybór lekarza i to takiego, który pracuje w danym szpitalu.

Czekamy na kolejne czerwcówki :-) co nas tak mało??

reklama
Faktycznie mamusie dwulatków :) mój jest z marca 2013.
Z synem było tak że się leczyłam aby go mieć a teraz szok! pomimo że lekarz mi powiedział że bez leków to raczej sie nie uda jestem w ciąży. Nawet się nie zabezpieczaliśmy bo nie było mowy a tu niespodzianka :)

To super! Idealny moment na drugie dziecko :)
A tak w ogóle to mam straszne wzdęcia więc wieczorami wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży :-D

O matko te wzdęcia mnie męczą również ! w pierwszej ciąży tak nie miałam :( Macie jakieś inne dolegliwości?
Mnie powoli bolą piersi (bardziej sutki) czasem rano jest mi niedobrze a tak jest ok.

Hej Dziewczyny:-) ja chcialam powiedzieć ze mam 3 latka i termin na 02.06.16 i poza tym.to jestem mega szczęśliwa. Objawy: bol piersi i to już zaczely bolec jeszcze sporo przed okresem no i bol od czasu do czasu w podbrzuszu. Dziś nawet zaczęli misie robić nie dobrze ale wydaje mi się ze to chwilowe bo w 1 ciąży mdlosci baaardzo malo!

reklama
Hej Dziewczyny:-) ja chcialam powiedzieć ze mam 3 latka i termin na 02.06.16 i poza tym.to jestem mega szczęśliwa. Objawy: bol piersi i to już zaczely bolec jeszcze sporo przed okresem no i bol od czasu do czasu w podbrzuszu. Dziś nawet zaczęli misie robić nie dobrze ale wydaje mi się ze to chwilowe bo w 1 ciąży mdlosci baaardzo malo!

Witaj :-)

Do góry