reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym moczem i testowaniem, wczoraj miałam testować i testowałam O 3 w nocy bo budzę się na sikanie średnio dwa trzy razy w nocy i stwierdziłam że zrobię ocyWiscie negatywny czy możliwe jest że z takiego rozrzadzonego moczu może wychodzić test negatywny pomimo tego że się jest w ciąży?

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym moczem i testowaniem, wczoraj miałam testować i testowałam O 3 w nocy bo budzę się na sikanie średnio dwa trzy razy w nocy i stwierdziłam że zrobię ocyWiscie negatywny czy możliwe jest że z takiego rozrzadzonego moczu może wychodzić test negatywny pomimo tego że się jest w ciąży?
dodam że przed tym sikaniem o 3 sikałam koło północy

No tak tez się zdarza xD i właśnie to jest super ze np jak idę np do kuchni zrobić kawę to przy okazji w tym czasie mogę wstawić pranie/rozpakować zmywarke itp, te wszystkie rzeczy które normalnie zajmowałyby mi czas po powrocie do domu. No i w biurze nie miałabym takiego towarzystwa 😁
jakie wspaniałe towarzystwo!

podobno może być tak, że siki są rozrzewdzone i wychodzi negatyw, ale powiem Ci, że tu na forum raczej dziewczyny jak były w ciaży i kreska juz była to potem już z każdych sików wychodziła, czy rozrzedzonych czy nie.
Więc jak masz negatywny tets to ja bym uznała, ze ciąży nie ma

Szczerze to uważam że jest to możliwe chyba tylko na samym początku ciąży, zaraz po zagnieżdżeniu. Bo jeśli ciąża jest, to kreska wyjdzie z każdego moczu, nie tylko tego porannego. No chyba że to byłyby jakieś super ekstra rozcieńczone siuśki 😅

U mnie tak jak niedawno u Lady nawala podbrzusze a tu 2-3dpo dopirooo🤡
A mnie dzisiaj, nie to, że boli , odczuwam je trochę, ale mam takie wypełnione, ciężko mi jakbym była przejedzona, wypchana, nie mogę wciągnąć brzucha, jestem senna i afirmuje, że moja komórka z plemnikiem sexrandkę odbywa😆🤣😂

podobno może być tak, że siki są rozrzewdzone i wychodzi negatyw, ale powiem Ci, że tu na forum raczej dziewczyny jak były w ciaży i kreska juz była to potem już z każdych sików wychodziła, czy rozrzedzonych czy nie.
Więc jak masz negatywny tets to ja bym uznała, ze ciąży nie ma
jeszcze się łudze... Że jednak wyjdzie ze jestem w ciazy.cykle mam 28-32. Jeśli akurat w tym. Miesiacu jest cykl. 28, 29, 30, 31 dniowy to okres mi się spóźnia jeśli 32 to powinam dostać dzisiaj.
A od paru dni mam dziwne objawy.... I sobie wkręcam chyba...

reklama
Do góry